Oproep Theater Dakota: Doe mee aan onze buurtfilm!

We zijn benieuwd naar het leven in Escamp! Zo benieuwd dat we daar een film over willen maken. Wil jij je leven laten zien én wat je bezig houdt? Aarzel dan niet langer en speel mee in onze film!

Hoe doe je mee? Stuur een kort filmpje op waarin jij een stuk van je leven laat zien! Voorbeelden: de gezelligheid bij de vereniging waar je vaak komt, de bakker waar je elke dag je broodjes haalt, een interessante hobby, een bijzonder persoon in jouw buurt, iets waar je blij van wordt, een activiteit die je graag en geregeld doet. Het maakt niet uit, we willen jullie graag leren kennen én hoe kan dat makkelijker dan een kijkje te nemen in iemands leven. Iedereen kan dus meedoen!

De filmpjes (maximaal 5 minuten) kun je sturen naar Mark Kalsbeek van Theater Dakota, mark@theaterdakota.nl. Graag vóór 31 mei inleveren. Vermeld bij het inzenden je naam, adres, emailadres en telefoonnummer. De filmpjes zullen we gebruiken we voor een film over het leven in Escamp. Allemaal korte fragmenten over de buurt! Extra: de inzenders van de meest bijzondere filmpjes willen we graag een dag volgen met een professionele filmmaker.

De film over Escamp gaat op donderdag 26 juli in première in Theater Dakota. Uiteraard met rode loper! De première is gratis en de hele buurt is uitgenodigd. Natuurlijk krijgen de inzenders van de filmpjes een persoonlijke uitnodiging en zijn die avond onze ere-gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.