Opheffingsuitverkoop bij Elvira Damesmode

Elvira Damesmode gaat na dertig jaar haar deuren sluiten. Vanwege de leeftijd gaan meneer en mevrouw Fresco er mee stoppen en van hun ‘oude dag’ genieten. “Aan alles komt een eind!” De komende maanden kunnen de klanten nog wel hun voordeel doen, want vrijwel alles gaat met 50% korting weg!

In de loop der jaren is Elvira Damesmode een gerenommeerd verkooppunt van tijdloze dameskleding geworden. Het zal niemand verbazen dat in die tijd een uitgebreide klantenkring is opgebouwd.
Tijdens de opheffingsverkoop kan men kan men lekker snuffelen in de grote nog aanwezige voorraad truien, vesten, blouses, broeken, rokken en bijouterieën. “Iedereen mag vrijblijvend binnenkomen en rondkijken.”

De opheffingsuitverkoop loopt voorlopig tot begin april. Misschien iets langer, dat hangt van enige factoren af. Maar de service blijft tot de laatste dag. “We zullen de klanten netjes blijven adviseren en hen helpen bij het maken van hun keus!”

Openingstijden
Elvira Damesmode is gevestigd aan de Bouwlustlaan107 in Den Haag. Tel. 070-3675952. De openingstijden zijn op maandag van 13.00-17.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.00 uur. Pinnen is mogelijk. Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Foto: Bij Elvira Damesmode gaat het er altijd gezellig aan toe.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.