Opening Dementheek op twee locaties

Stichting Dr. Schroeder van der Kolk bedrijven heeft in samenwerking met Florence de Dementheek Den Haag geopend. Dat gebeurde vorige week donderdag op twee locaties, namelijk bij Florence Wijndaelercentrum en Kringloop Holland Loosduinsekade in het Buurthuis van de Toekomst.

De openingstoespraak in Florence Wijndaelercentrum werd gehouden door Anja Jonkers, Directeur Intramurale Zorg. Hierna sprak Ellen Pals, Programmacoördinator Haags Ontmoeten. Ze vertelde aan de hand van onze zintuigen horen, proeven, zien, ruiken en voelen wat Dementie voor haar betekent. Dit werd vervolgd door Anniek Kramer, schrijfster van het boek ‘Steun en troost bij Dementie’. Ze overhandigde haar boek aan de Dementheek. Na de opening was er muziek van Eddy de Jong.

De opening werd later die dag vervolgd op de tweede locatie in het Buurthuis van de Toekomst van Kringloop Holland aan de Loosduinsekade van Schroeder door Frans Biemans, Manager Opvang en Begeleiding. Daarna volgde een toespraak van mevrouw Kavita Parbhudayal, Wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid van de Gemeente Den Haag. Anniek Kramer overhandigde haar boek ‘Steun en troost bij Dementie’ aan de wethouder. Als laatste verrichte de wethouder de officiële opening van de Dementheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.