Opening Beautysalon By Jaimy in Oud-Rijswijk

Wie een schoonheidssalon zoekt die net iets meer te bieden heeft, kan vanaf donderdag 7 december terecht bij By Jaimy in de Schoolstraat 2E in Oud-Rijswijk. By Jaimy is de schoonheidssalon van schoonheidsspecialiste Jaimy Bras-Keilholz. Zij is de samenwerking aangegaan met Perfect Age Beauty Center van Drs. Robert Schoemacher. De feestelijke opening vindt donderdag plaats tussen 17.00 en 21.00 uur. Drs. Robert Schoemacher zal tussen 19.00 en 21.00 uur aanwezig zijn om klanten te adviseren op het gebied van botox en injectables.

Voor onder andere huidverbeterende of ontspannende gezichtsbehandelingen, permanente make-up, microdermabrasie, visagie en bruidsmake-up kan men bij By Jaimy terecht. Nieuwe klanten krijgen zelfs 10% korting op de eerste behandeling van permanente make-up. Voor de behandelingen van injectables die door drs. Robert Schoemacher worden uitgevoerd, kan men een afspraak maken in de salon. Ook voor de nieuwe behandelmethode om vet op specfieke plaatsen te verwijderen, genaamd cryolipolyse, kan men een afspraak maken bij By Jaimy.

Uitgebreide variatie
Schoonheidssalon By Jaimy gebruikt onder andere de exclusieve producten van Jean D’Arcel. Deze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist. De producten zijn hypoallergeen, niet op dieren getest en op biologische wijze bereid.
Jaimy: “Wij bieden een verzorging op maat voor uw huid en binnen uw budget. Het top cosmeticamerk Jean D’Arcel biedt een zeer uitgebreide variatie aan professionele huidverzorgings- en verbeteringsproducten, zowel voor gezicht als lichaam. U kunt met ieder huidtype en budget bij ons terecht en dankzij de vele verschillende productlijnen kunnen wij uw huid altijd optimaal in balans brengen en houden. Tot slot staan wij voor deskundige behandelingen, persoonlijke service en goed advies!”

Contact
Beautysalon By Jaimy is gevestigd aan de Schoolstraat 2E, 2282 RD in Rijswijk. Tel. 070-7506044. Website www.byjaimy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.