Open dag SV Erasmus voor 4 t/m 7 jaar

Dit seizoen is SV Erasmus begonnen met het trainen van de mini-F, kinderen onder de 7 jaar. “We zijn gestart met tien kinderen, inmiddels is de groep uitgegroeid naar 27 kinderen. Hier is de club erg trots en blij mee. Iedere zondag is het een mooi aanblik om de kinderen zo enthousiast bezig te zien, tezamen met de ouders die aanmoedigen.”

“Komend seizoen zullen een aantal kinderen overgaan naar de F (onder de 8). De rest blijft op de zondagochtend lekker trainen. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar aanvulling voor zowel de kinderen onder de 7 (4 t/m 6 jaar) en als onder de 8 jaar. We hebben gediplomeerde jeugdtrainers die de spelers spelenderwijs bekend maken met voetbal. Dus zeker ook voor voetballers die net beginnen en nog weinig ervaring hebben met het spel kunnen op deze manier rustig wennen.”

Op zondag 3 juni wordt vanaf 10.00 uur een open dag gehouden op het complex van SV Erasmus aan de Erasmusweg 1200 in Den Haag. Kinderen kunnen dan vrijblijvend eens komen kijken of ze het leuk vinden. Uiteraard zijn er diverse activiteiten en staat er wat lekkers te eten en te drinken klaar voor de spelers.

Voor aanmelden en voor vragen kan men contact opnemen met trainer en coördinator Marco Hartgring (06-18048701 voor bellen of appen of mail naar m.j.hartgring@hetnet.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.