Open dag Loosduinse Hof

Afgelopen zaterdag vond de open dag plaats van het Loosduinse Hof. De (sociale) ondernemers in het pand lieten zien wat ze doen en hoe ze werken. Maar vooral wat hun activiteiten zijn in en voor de wijk én voor en door buurtbewoners. De organiserende partijen: Afripan, Florence, Fysiotherapie TiM, Onzichtbaar Den Haag, Ouwe Koek en Verzilveren.

De opening werd verzorgd door Wendelijn Oolders, Wijkmanager van Nieuw Waldeck, gevolgd door een swingend optreden door dweilorkest Foutje Bedankt. Later bracht stadsdeeldirecteur Harm Benthem ook nog een bezoekje, evenals bekende Loosduiner Michel Rogier. Knuffelkoning Gert liep rond om iedereen te voorzien van free hugs.

De open dag was goed bezocht en zowel jong en oud hebben zich uitstekend vermaakt. Onder andere op het programma stonden: optredens van Pro & Sharon, WhatEls en Vicaro Music, een dienstenveiling met allerlei gave aanbiedingen en een explosief dansoptredens van Youth Dance Moves. Verder konden de kinderen zich uitleven op het springkussen, een eigen button maken en lekker afkoelen met ijs en limonade bij het theehuis. Bezoekers konden genieten van (exotische) hapjes en drankjes. Binnen bestond het aanbod uit: breien, tekenen, de Klusjesbrigade, rommelmarkt, fysio fit-test, koekjes bakken, kaarten maken, biljarten, bloeddruk laten meten, de groenclub, expositie over kwetsbaarheid en verhalen, het leerlokaal en een fotohoek.

De sfeer zat er goed in en het doel van de dag was zeker bereikt: een gezellige, informatieve dag waar saamhorigheid voorop staat. De bezoekers hebben een goede indruk gekregen wat er nu in het pand gebeurd en hoe zij daaraan kunnen deelnemen en bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.