Open Dag bij Marris Gym

Zondag 14 oktober houdt sportschool Marris Gym een Open Dag. Marris Gym verzorgt lessen in verschillende vecht- en verdedigingssporten. Sinds kort is deze sportschool verhuisd naar een grotere locatie aan de Mangaanstraat 50 in Den Haag-Kerketuinen.

Sportschool Marris Gym bestaat al ruim 50 jaar in Den Haag en is begonnen met Taekwon-Do en kickbokslessen. Het is een gezellige sportschool waar respect voor elkaar centraal staat, evenals discipline en plezier. Op deze sportschool is iedereen welkom. Jong en oud, dames en heren, recreanten en wedstrijdvechters!
Een paar maanden geleden is de sportschool verhuisd naar een groot pand op. Door de komst van twee extra zalen is het lesaanbod ook groter geworden. Lessen die gevolgd kunnen worden zijn: Kick-en-thaiboksen, Taekwon-Do, non-contact Kickboksen, Fitness, Jeet Kune Do, Circuittraining en Women Only Kickboksen.
Voor de dames heeft Marris Gym een eigen Ladies Gym gerealiseerd. Dit is een aparte trainingsruimte met eigen ingang en kleedruimte. De lessen worden gegeven door vrouwelijke trainers en is er speciaal ruimte voor dames die niet in de gemengde groepen willen of kunnen trainen.

Open Dag
Zondag 14 oktober zet Marris Gym zijn deuren van 11.00-15.00 uur open voor iederen die benieuwd is naar deze gezellige sportschool! Er zijn workshops te volgen, er worden demonstraties gegeven en men kan kennis maken met het team en het lesaanbod.

Workshops
Mensen die mee willen doen aan een workshop kunnen zich vooraf aanmelden op de website om zeker te zijn van een plekje. Na de workshop ontvangen zij een leuk presentje. De workshops die worden gegeven zijn: van 11.00-11.45 uur Taekwondo; van 12.00-12.45 uur Circuittraining; van 13.00-13.45 uur Kickboksen; en van 14.00-14.45 uur Women Only Kickboksen.
Meer informatie staat op www.marrrisgym.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.