Op is Op Den Haag voor nieuwe en gebruikte artikelen tegen messcherpe prijzen!

Bij Op is Op aan de Zichtenburglaan 31 in Den Haag vindt men een zeer ruim assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, computers, laptops, witgoed, kantoormeubelen, sleutelservice, werkkleding- en schoenen en een mooi aanbod aan elektrische handgereedschappen tegen aantrekkelijke prijzen. Naast een uitstekende persoonlijke dienstverlening biedt Op is Op tevens een eigen fietsen- en computerreparatieservice die veelal wordt uitgevoerd terwijl men wacht. “Het uitgangspunt van de winkel is om cliënten met een verstandelijke beperking van Stichting de Inzet een stimulerende dagbesteding aan te bieden,” vertelt Herry de Vos, de initiatiefnemer van het project.

In de winkel helpen cliënten van Stichting de Inzet mee met allerlei werkzaamheden op hun eigen niveau waar ze nauwlettend worden begeleid door gediplomeerde vakmensen. Er is volop aandacht voor sociale vaardigheden en ontwikkeling. Door een breed scala aan activiteiten en leermogelijkheden zoals het omgaan met mensen, spullen en geld, kan een stimulerende dagbesteding worden aangeboden. Belangrijk is wel dat er geen productiegerichte werkzaamheden plaatsvinden. “De gehele opbrengst van de winkel komt volledig ten goede aan Stichting de Inzet,” vervolgt Herry de Vos.
Naast activiteiten in de winkel biedt de stichting ook werkprojecten en begeleiding in de huishouding, kapsalon, texiel, hout, techniek en schrijfles in een ontspannen sfeer op maat. Ook is er een fysiotherapeut aanwezig en dit alles onder één dak! “Het uitgangspunt is dat ieder individu binnen Stichting de Inzet de mogelijkheid krijgt om iedere dag met plezier en ontwikkelingsmogelijkheden in de samenleving te staan, en daarin is de Inzet zeker bijzonder.”

Unieke formule
De formule van Op is Op Den Haag is zeker uniek te noemen. Het pand bestaat uit een verkoopruimte, een showroom, een magazijn, een werkplaats en beslaat een totale oppervlakte van 1000m2. Naast het zeer ruime aanbod van heren-, dames- en kinderfietsen van alleen topmerken wat wekelijks wordt aangevuld, biedt Op is Op ook een scala aan computers, laptops, beeldschermen, adaptors en kabels. Er is eigen vakkundige fietsen- en computer reparatieservice aanwezig met een uiterste snelle service, zodat de klant op zijn reparatie kan wachten onder het genot van een heerlijk kopje koffie. “Er worden hierbij geen onderzoekskosten gerekend en dit alles tegen messcherpe prijzen”. Wasmachines, drogers, koelkasten in topconditie en kantoormeubelen van de merken Ahrend, Gispen en Aspa kunnen bij Op is Op Den Haag ook voordelig worden aangeschaft.
Nieuw in de winkel is de speciale hoek met elektrische handgereedschappen zoals boor-, schuur- en zaag- machines, aggregaten, zaagtafels, acculaders, compressors, nieuwe werkkleding- en schoenen. “Tot slot kan men voor het laten maken van huissleutels ook bij ons terecht. De prijs is slechts 2,75 per huissleutel en daarmee zijn wij de goedkoopste van Nederland!” sluit Herry de Vos af.

Allemaal redenen om Op is Op Den Haag eens vrijblijvend met een bezoekje te vereren. De vakkundige medewerk(st)ers staan de klanten graag persoonlijk te woord om zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Openingstijden
Op is Op Den Haag is gevestigd aan de Zichtenburglaan 31 in Den Haag (recht tegenover het terrein van de afsleepdienst van de politie). Tel. 070-2629178. De openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Pinapparaat aanwezig. Gratis parkeren voor de deur en door de poort achter op het parkeerdak.

2 reacties

 1. Laurens

  Geachte heer/mevrouw ,

  IK was een paar dagen geleden in u winkel . en zag een Gazelle fiets staan zonder prijs wat moet die kosten er zit een gele sticker op met super ? en daar naast stond er nog een Gazelle herenfiets. Zou graag willen weten wat die Gazelle herenfietsen kosten.
  Vriendelijke groeten

  Laurens

 2. Huub Vroomen

  Beste Hannes,

  ik had vrijdag veilgheidsschoenen model instapper, bij jullie aangeschaft en zondag ondekte ik dat deze schoen te klein zijn.
  Mag ik deze omruilen tegen een maat 42? De orginele doos had ik bij jullie achtergelaten.

  Met vriendelijke groet,

  Huub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.