Ooievaars Kunst & Cultuurfestival 2017

Het festival vindt dit jaar wederom plaats in het Haagse stadhuis aan het Spui.  Het stadhuis zal op zondag 19 november van 12.00 tot 17.00 uur bol staan van activiteiten voor Ooievaarspashouders.  Er is een uitgebreid programma, entertainment en een mooi aanbod van gratis workshops voor alle leeftijden.  Het festival is al 15 jaar een succes en trok vorig jaar ruim 6000 bezoekers.  Deze bezoekers gaven het festival als waardering een 8! En negentig procent van de bezoekers gaf aan dit jaar zeker weer naar het Ooievaarsfestival te komen.

15 jaar Ooievaarsfestival
Voor deze speciale editie pakken we extra uit. Op de begane grond en op de eerste etage is vijf uur lang iets te zien, te doen en mee te maken. Er zijn optredens, presentaties, workshops en nog veel meer.
Dit jaar zijn er diverse terrassen, waar bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje op verrassende wijze kunnen kennismaken met het aanbod van de Ooievaarspas. Uiteraard is er ook weer de tombola met mooie prijzen.

Nieuw!
Er komt een apart danspaviljoen op de begane grond. Diverse aanbieders van de Ooievaarspas geven daar dansdemonstraties, waarna de pashouders zelf ook een dansje mogen wagen onder begeleiding van professionele dansers. Ook nieuw is dit jaar het jongerenpodium. En in plaats van besloten workshops zullen alle workshops doorlopend zijn. De informatiemarkt vindt dit jaar niet plaats.

Partners
De organisatie van het Ooievaarsfestival heeft dit jaar weer diverse partners, die hun bijdrage leveren aan de promotie en programmering van het festival. Dit jaar zijn dit CultuurSchakel, het Nationale Theater, Bibliotheek Den Haag, het Kinderboekenmuseum, UIT Festival Den Haag en Stichting Leergeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.