Oogst Open dagen Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Zaterdag 8 september en zondag 9 september 2018 Tijd: 11.00-17.00 uur


Wil je ook eens échte Westlandse druiven van dichtbij zien? Kom dan kijken in de druivenserres bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight waar prachtige donkerblauwe en witte druiventrossen, onder de groene bladeren aan de druivenbomen hangen.

Het is weer volop smullen van sappige, zoete druiven die je natuurlijk ook mag proeven en waar van alles over verteld wordt. In de druiventuin exposeren kunstenaars Corry van der Knaap met schilderijen en Diana Stijger met portretfoto’s. Voor vragen over wat ‘Biologisch Dynamisch’ inhoud kun je bij Demeter terecht. Imkers Hung en Ab vertellen vol passie over hun bijen die je ook kunt zien. Jagers uit Midden-Delfland roken ganzenborst en vertellen over een verantwoorde jacht. Het Brocantehuisje werkt dit jaar met leuke brocante thema’s. bij de Delftse Natuurwacht kunnen kinderen schilderen met blaadjes en kennis maken met kriebelbeestjes. Je kunt meedoen met de druivenquiz en zaadbommetjes maken.
Buiten is de brandweer Haaglanden met VR-brillen waardoor je interactief door een ruimte kunt lopen en kan zien waar brandgevaarlijke situaties zijn. Op het druiventerras is de hele dag ‘Druifpop’. Een open podium met live muziek van singer songwriters, muzikanten uit de buurt. En natuurlijk zijn er ook dit jaar de ‘wereldberoemde’ druivenbommetjes.
Kortom, het worden mooie Open Dagen en iedereen is van harte welkom!

Parkeren wordt duidelijk aangegeven.
Tip: Kom op de fiets!
Met de boot: Midden-Delfland vaarnetwerk tussen knooppunt 13 en 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.