Ontvang een gratis clubshirt van Marris Gym!

Zondag 25 november heeft Marris Gym meegedaan aan de Taekwon-Do wedstrijden bij de Open Haaglanden in sportcampus Zuiderpark. Elke deelnemer kon zich op opgeven voor verschillende onderdelen. Dit kon zijn stijlvormen (tuls), sparren (non-contact, punt-stop en doorgaand systeem) en hoogtesprong. Voor de allerkleinsten was er ook nog een optie voor het tijgerstaart vangen.

Marris Gym deed dit jaar mee met een klein groepje van vier deelnemers. Allemaal wonnen ze mooie prijzen! River (10) ging er met de eerste prijs vandoor op het onderdeel sparren. Luna (14) won de eerste prijs bij hoogtesprong, een tweede prijs bij sparren en ook bij punt-stop. Daan (8) won een tweede prijs bij sparren en Zinaar (13) een derde plek bij sparren. Een zeer geslaagde en gezellige dag!

Alle leden gaan nu weer hard trainen voor de wedstrijden van volgend jaar waar Marris Gym weer met een grote groep van de partij zal zijn. Voor mensen die zelf ook eens deze sport willen proberen zijn van harte welkom om een proefles bij Marris Gym te volgen. Voor jong en oud en voor wedstrijdvechters en recreanten!

Schrijf je in voor 31 december 2018 en ontvang een gratis clubshirt op vertoon van dit artikel! Meer informatie staat op www.marrisgym.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.