Oma Greet Leet Night Column

Hallo lieverds,

Ik zal me even aan jullie voorstellen. Ik ben Oma Greet en ik woon al heel mijn leven op de Leyweg. Ik knip iedere week allemaal artikeltjes uit de kranten en zou wel eens willen praten met de mensen uit die artikelen. Vanaf vrijdag ga ik dat doen in mijn eigen talkshow in Theater Dakota: Oma Greet Leet Night. Dan ontvang ik allemaal bijzondere gasten uit het nieuws en omdat het nu januari is ga ik het over het goede voornemen hebben.
En met wie kan ik dat beter dan met de Hagenaar van 2017, Melissa Frieser. Zij was zo ongelofelijk dapper toen er een overvaller in de supermarkt was, ze gaat me er alles over vertellen! Nou en dat is eigenlijk ook mijn voornemen, meer durven in 2018! Ik kan dus echt wat van haar leren. Maar ook de jongens van het wijk jeugdpreventieteam komen mij vertellen wat hun goede voornemens zijn. Oprichter Soufien Bouali gaat vertellen over hoe ze jongeren op straat aanspreken op hun gedrag. Daar moet je ook lef voor hebben hoor en wat dachten jullie van Tim Akkerman? Hij gaat dit jaar een programma spelen van Bruce Springsteen! Ik ben benieuwd hoe lang hij dit goede voornemen al had.
Arjen Kapteijns komt over de goede voornemens van GroenLinks praten, ik wil wel van hem horen wat hij voor de stad gaat betekenen de komende vier jaren. Gaat hij net zo belangrijk zijn als Arie van der Rassel? Hij is al twee keer Nederlands Kampioen darts voor gehandicapten, ik ben er zo trots op dat hij komt! En mijn laatste gast is Jorina Haspels, heel bijzonder, zij is misdaadverslaggever voor AD Den Haag en zij gaat met mij over de misdaad in Den Haag praten. Want als die wat minder zou zijn dan hoeft Melissa Frieser voortaan niet meer de overvallers eigenhandig de deur te wijzen.
Nou lieverds ik heb er zo’n zin in, lijkt me een hartstikke goed voornemen voor jullie om te komen en ik bak natuurlijk speculaasjes!

Oma Greet Leet Night, Theater Dakota, vrijdag 19 januari, 20.15 uur, €8,- incl drankje, €4,- Ooievaarspas, www.theaterdakota.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.