Officiële opening nieuw gemeentehuis en afscheid burgemeester Van der Tak

Woensdag 27 tot en met zaterdag 30 september 2017 staan bij de gemeente Westland in het teken van de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis en gemeentekantoor en het afscheid van burgemeester Sjaak van der Tak. Op die dagen zijn er diverse activiteiten.

Het nieuwe gemeentehuis en gemeentekantoor zijn op 28 augustus in gebruik genomen. De officiële opening vindt plaats op woensdag 27 september 2017. Deze is bedoeld voor genodigden, met name direct bij de nieuwbouw betrokken personen. Met een bijzondere raadsvergadering wordt het gemeentehuis officieel in gebruik genomen.

Openbare afscheidsreceptie
Op vrijdag 29 september en zaterdag 30 september zijn de open dagen en is er voor alle belangstellenden gelegenheid de twee panden te bekijken. Op vrijdag is het pand aan de Verdilaan open tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 21.00 uur. De burgemeester en wethouders zijn aanwezig om de mensen te ontvangen. Tussen 16.00 uur en 19.00 uur vindt gelijktijdig de openbare afscheidsreceptie van burgemeester Sjaak van der Tak plaats, die op 1 oktober a.s. zijn ambt neerlegt. Het kantoor aan de Laan van de Glazen Stad is die dag geopend voor het publiek tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Op zaterdag 30 september is het gemeentehuis aan de Verdilaan geopend tussen 10.00 uur en 13.00 uur. De Laan van de Glazen Stad is die dag niet geopend voor publiek.

Muziek en dans
In samenwerking met Westland Cultuurweb is voor de open dagen een gevarieerd programma samengesteld. Op vrijdagmiddag 29 september zijn er in het gemeentehuis aan de Verdilaan optredens van een muzikaal kwartet en een Westlandse musicalschool. Op zaterdag 30 september treden fanfares op voor de entree van het gemeentehuis, vindt er een dansoptreden plaats van twee Westlandse dansscholen en zijn er creatieve activiteiten voor kinderen.

Meer informatie is te vinden op www.gemeentewestland.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.