‘Oeps!Toverfoutje’ door de jeugd van Theatergroep Wateringen

De jeugdgroep van Theatergroep Wateringen speelt ‘Oeps! Toverfoutje’. De korte inhoud van het toneelspel is als volgt: Loes laat aan Gijs zien dat ze goed kan toveren. Daar gebruikt ze een sprookjesboek voor. Dat had ze beter niet kunnen doen. De sprookjesfiguren zijn uit hun sprookje getoverd en moeten op zoek naar hun eigen sprookje. Dat dit niet zo gaat als het zou moeten, komt omdat de heks Loes en Gijs dwars zit. Uiteindelijk komt het tot een toverduel tussen Loes en de heks…

De toneelspelers zijn: Kim Ros, Noor Luijten, Vera van den Abbeele, Aisha Malgoezar, Janneke Arkesteijn, Santi Wagemakers, Ceyda Vink, Tin Blankert, Fiene Kap, Rinske Linneweever, Hugo Arkesteijn, Mirte van Assen, Robin Sanders, Isha Stoop, Lucie Schaefers, Julia Monna, Anouk Temmink, Nana Canara en Thijs van den Abbeele.
Licht en geluid: Frank van den Abbeele en Wesley van der Ende.
Kleding en decor: Marja Koolstra.

Regie: Renée Willemsen, Marja Koolstra en Angelique Zuiderwijk.

Reserveren
Het toneelspel ‘Oeps!Toverfoutje’ wordt gespeeld op vrijdag 6 april (aanvang 19.00 uur) en op zaterdag 7 april (aanvang 15.30 en 19.00 uur) in De Toneelschuur aan de Noordweg 63 te Wateringen. Entree: € 7,50. Reserveren kan via www.theatergroepwateringen.nl of 06-31209721.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.