Nog 5 weken en dan … MADESTEIN BEWEEGT JE 2019

Waar ben jij op 18 mei? In Madestein natuurlijk! Want dan volg je de sporten recreatieroute. Je verzamelt op 7 punten de stempels en maakt kans op mooie prijzen. Op elk punt van de route kijk je naar voetbal of hockey of probeer je een nieuwe sport. Wat dacht je van Calisthenics?

Te gekke fitness èn extreme lichaamsbeheersing. Om 11 uur gaat de hardloopwedstrijd van start, met een kidsrun voor de kleine deelnemers. In het hele park zie je Nordic Walking.
Weet je wat cognitieve fitness is? Tijdens Madestein Beweegt Je kan je zien of het iets voor jou is. Of kies je voor Bootcamp van SP Sports? Je kunt ook stoppen bij het gezellige winkelplein voor een vers belegd broodje. Of je neemt een kijkje bij de boekenstand, met alles over o.a. oud en nieuw Loosduinen. Dan ben je weer helemaal opgeladen om de Triathlon-demo te volgen. En er is nog veel meer te zien. Mooie modelboten en het moderne sub boarding op het meer.

Zo heb je Madestein nog nooit beleefd. Een prachtig park, vol van natuur om heerlijk te wandelen. Met spannende sporten voor iedereen, van jong tot oud. En ben je meer op leeftijd dan biedt het park je alle kans om ontspannen te bewegen. Dus kom op, samen naar Madestein Beweegt je 2019.

Vragen? madesteinbeweegtje@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.