NK kanopolo 2018 bij de Windhappers

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni organiseert kanovereniging de Windhappers het Nederlands Kampioenschap kanopolo. Er komen in totaal meer dan dertig teams uit het hele land. Deze teams zullen op vier velden spelen in het haventje bij de kanovereniging en op de Wennetjessloot.

Er worden die dagen competities gespeeld door teams uit de Hoofdklasse (9 teams), de Eerste Klasse (9 teams), de Tweede klasse (9 teams) en Damesteams. In de Derde klasse spelen voor deze gelegenheid samengestelde teams. De wedstrijdtijden zijn nog niet bekend, maar staan op www. windhappers.nl zodra deze bekend zijn.

Kanopolo is niet zo’n bekende sport, maar wel zeer spectaculair om naar te kijken. De wedstrijden beginnen al om 8.00 uur en gaan de hele dag door. De Windhapperteams behoren tot de kanshebbers. De Haagse poloërs vinden het natuurlijk heel leuk als er toeschouwers komen uit hun eigen stad.

Kanovereniging de Windhappers is gevestigd aan de Nieuweweg 75 in Den Haag, naast het prachtige natuurgebied de Uithof. Het complex kan gemakkelijk bereikt worden via de Jaap Edenweg; parkeren kan op het achterste gedeelte van het het parkeerterrein van sportcentrum de Uithof. Het clubhuis van de vereniging heeft overigens een prima kantine en een mooi terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.