Nieuws van Stichting Zuiderpark

Stichting Zuiderpark is door de wijkbewoners van de omliggende wijken van het Zuiderpark en ondernemers opgericht eind januari dit jaar.

Wij, stichting Zuiderpark, fungeren als spreekbuis voor alle Hagenaars en Hagenezen die gebruik maken van het Zuiderpark. Wij dragen het Zuiderpark een warm hart toe. Het park is de afgelopen jaren, langzamerhand uitgegroeid tot een gebruikspark; jong en oud vermaken zich hier mede te danken door de véélzijdigheid van het park. Er wordt redelijk veel georganiseerd in het Zuiderpark, grote evenementen zoals Parkpop en Milan Summerfestival, sportevenementen zoals onlangs het beachvolleybal bij de Sportcampus.

Helaas geeft dit niet alléén een druk op het park, maar ook op de omliggende wijken. In de relatief korte tijd dat wij bestaan zijn er toch al een aantal dingen bereikt zoals de oprichting van de WhatsApp groep Zuiderpark, waar anoniem een melding van onregelmatigheden, die zich voordoen in het park, gemeld kunnen worden. De groep vormt dus de extra oren en ogen voor handhaving en politie. Interesse om hier in deel te nemen/ Stuur een mailtje naar whatsapp@zuiderparkdenhaag.com met vermelding van voornaam en mobielnummer. Het Zuiderpark is op gemeentelijk niveau extra onder de aandacht gekomen wat betreft veiligheid, met als resultaat extra toezicht tot middernacht gedurende de zomermaanden.

Op het komende Escampfestival zaterdag 8 september zullen wij ook aanwezig zijn. Kom dan gezellig langs. Daar is ook de mogelijkheid om gegevens achter te laten voor één van onze werkgroepen om zich in te zetten als vrijwilliger. Check met regelmaat onze website www.zuiderparkdenhaag.com of onze Facebook pagina. U kunt altijd mailen naar info@zuiderparkdenhaag.com met vragen.

Het bestuur van Stichting Zuiderpark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.