Nieuwe Hydro Flask®-producten voor de zomer

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Hydro Flask®, toonaangevend op het gebied van hoogwaardige isoleerflessen in roestvrijstaal, legt de lat voor deze zomer van opnieuw een beetje hoger en stelt nieuwe producten en opvallende, nieuwe kleuren voor. Voor haast elk avontuur kan je nu een andere fles in een andere kleur meenemen.

Alle isolatieflessen van Hydro Flask zijn voorzien van de exclusieve TempShield™-technologie. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en houdt elke drank op de gewenste temperatuur. Deze formule zorgt voor de pure en verfrissende smaak van je drankje. De bijzonder comfortabele grip van de isolatiefles is te danken aan het ergonomische ontwerp en het gebruik van een speciale poedercoating. Deze flessen zijn elegant, recyclebaar, bevatten geen BPA en worden geleverd met een levenslange garantie.

Hydration Flasks
De kleurrijke isolatieflessen van Hydro Flask, van 0,5 l tot 1,9 l (18 oz tot 64 oz), vergezellen je elke dag. Klein of groot, je neemt ze makkelijk mee naar kantoor of de sportschool. Nieuw in het gamma zijn de kleuren Olive (groen), Flamingo (roze) en Blueberry (blauw)! Adviesverkoopprijs van € 34,95 tot € 69,95.

Hydro Flask voor Kids
Nu hebben kinderen een kleurrijke, duurzame manier om onderweg gehydrateerd te blijven. Klein genoeg om in de hand van een kind te passen, maar toch groot genoeg om hun dorst te lessen. Deze 12 oz (254 ml) flessen zijn val- en morsbestendig en houden koude dranken maximaal 24 uur koud. Het roestvrijstalen isoleerflesje uit de kleurrijke flask-collectie is duurzaam – een siliconen bootie beschermt de onderste helft tegen stoten – en wordt geleverd met een lekbestendig deksel met opklapbaar rietje. Adviesverkoopprijs € 32,95.
Verder verdienen de Coffee Flasks, de Wine Bottles en de Wine Tumblers een speciale aanbeveling.

Marktleider
Sinds de start in 2009 groeide Hydro Flask snel uit tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in hydratatie. 0p de Amerikaanse markt is Hydro Flask het snelst groeiende merk in zijn branche. Dankzij de focus op isolerende flessen en de unieke consumentenervaring is het bedrijf op de Amerikaanse markt marktleider op het gebied van isolerende flessen en groeide het ondertussen uit tot de derde belangrijkste speler in de Amerikaanse markt van drinkbekers en -flessen. Ontdek meer over Hydro Flask en zijn missie om de wereld te redden van middelmatigheid op www.hydroflask.com.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5 Hydro Flask®-producten verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 30 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: In welk jaar is het bedrijf Hydro Flask gestart?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.