Nieuwe Gecko Sound Speakers

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Telco Accessories B.V., moederbedrijf van mobiele accessoires merken Xtorm en Gecko Covers, breidt uit met het nieuwe merk Gecko Sound, dat compacte en robuuste outdoor speakers met een verrassend goede geluidskwaliteit biedt. Hiermee voorziet Gecko Sound de outdoor branche in de vraag naar betaalbare kwalitatieve speakers.

Gecko Sound heeft op dit moment twee verschillende Bluetooth Speakers in het assortiment; Speaker Square 5 Watts en Speaker Rectangle 10 Watts. De Gecko Sound Speakers hebben een IP classificatie van 65. Daardoor kunnen de speakers ook zorgeloos gebruikt worden op het water of tijdens een fikse regenbui. Door middel van de meegeleverde karabijnhaak en bevestigingsbeugel wordt de speaker gemakkelijk bevestigd aan bijvoorbeeld een tent of fiets.

De advies verkoopprijzen van Gecko Sound Speakers zijn €39 (BS050 Square) en €59 (BS100 Rectangle). De speakers zijn beschikbaar bij diverse (online) winkels zoals A.S. Adventure en ANWB Winkels. Gecko Sound biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.
Meer info staat op www.geckosound.eu.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3 Gecko Sound Speakers verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 24 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoe lang biedt Gecko Sound garantie biedt op al haar producten?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.