Nieuwe eengezinswoningen in De Raden

De Raden gaan opnieuw: zo startte 10 jaar geleden de grootschalige gebiedsontwikkeling om wonen en leven in het gebied tussen de Meppelweg en de Hengelolaan stukken aantrekkelijker te maken. Nu zijn De Raden nieuw en de wijk kent inmiddels een gevarieerd woningaanbod met koop- en huurwoningen.

Wijkontwikkelingsmaatschappij Den Haag Zuidwest realiseerde hier het afgelopen jaar samen met ontwikkelende bouwer Van Wijnen het project 4×9 Slim Wonen: 36 eengezinswoningen met een hoogwaardig binnenterrein. Deze week ontvangen de laatste kopers de sleutel van hun ruime, betaalbare en energiezuinige huis.

Waardevolle aanvulling
De variëteit aan woningen in De Raden is groot. In 2016 realiseerde de Wijkontwikkelingsmaatschappij Den Haag Zuidwest het renovatieproject FIRST met 24 koopappartementen aan de Bouwlustlaan. De Raden krijgt tot slot een waardevolle aanvulling met een nieuwbouwproject door Vestia. Waar nu nog een grasveld is op de hoek van de Wezelrade en Bouwlustlaan, komt een appartementengebouw met 40 sociale huurwoningen.

Combinatie
De Wijkontwikkelingsmaatschappij is een combinatie van de gemeente Den Haag en Vestia en werkt in vier gebieden in Den Haag Zuidwest aan projecten. Zoals de nieuwbouw van 111 woningen in Wonen in Quattro aan de Meppelweg. Check www.womdhzw.nl/projecten voor actuele en afgeronde nieuwbouw en renovatieprojecten.

Foto: Eind september werden de woningen feestelijk geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.