Nieuwe animatiefilms Missing Link & Wonder Park

Lezersactie: doe mee en maak kans!


De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios ( ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings ). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit onder meer Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman. Te zien in de Nederlandse bioscopen vanaf 10 april.

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje tot leven komt. June (Brianna Denski) fantaseert in haar kindertijd over het bouwen van een pretpark, Wonderland, waar zij samen met haar moeder (Jennifer Garner), vrienden en pratende dieren woont en waar de meest fantastische attracties te vinden zijn. Als June een tiener is gelooft ze niet meer in fantasien tót ze het echte Wonderland in het bos vindt. De Chimpanzombies willen haar Wonderland vernietigen en moet June samenwerken met de alle dieren om zo Wonderland van de ondergang te redden… Deze doldwaze animatiefilm is geproduceerd door Paramount Animation en Nickelodeon Movies, de animaties liggen in handen van de Spaanse studio Ilion Animation Studios. Te zien in de Nederlandse bioscopen vanaf 12 april.

Lezersactie
Speciaal voor lezers van deze krant worden 2×3 bioscooppakketten met elk vrijkaartjes en leuke merchandise verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 8 april binnen zijn.


COUPON
Vraag: Wanneer de films in première?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.