Nieuw in Ypenburg – Kyoju Sushi en Grill

Op donderdag 1 februari wordt Kyoju Sushi & Grill in Ypenburg geopend. Dit Japans all you can eat restaurant wordt gevestigd in het huidige Les Cayes aan de Plesmanlaan. Voor de liefhebber van de Japanse keuken zal Kyoju Sushi & Grill een ware aanrader worden!

Het Japans woord Kyoju heeft meerdere betekenissen. “Wij houden het op genieten,” aldus de trotse eigenaresse mevrouw Rachel Wang en haar compagnon meneer Feng. “Want genieten kan bij ons vanaf donderdag 1 februari volop. We zijn druk bezig met de voorbereidingen!”
Het Japanse restaurant zal sfeervol ingericht worden en 150 zitplaatsen hebben. De bedoeling is dat de gasten hun gerechten gewoon vanaf hun zitplaats kunnen bestellen en aangereikt krijgen, dus niet via een buffetsysteem. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe concept een groot succes gaat worden. Tevens hebben wij een locatie die ideaal is voor onder andere groepsarrangementen.”
Vanaf 28 tot en met 31 januari is het Japanse restaurant gesloten. In die dagen zal de keuken verbouwd worden. Tevens kunnen de koks die dagen een enorm aantal overheerlijke gerechten uit de Japanse keuken alvast prepareren.

Openingskortingen
Rachel besluit: “We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in Kyoju Sushi & Grill. De hele maand februari kan men profiteren van onze openingskortingen. Van 1 februari tot en met 1 april geldt een korting van 15% op de basisprijs van 24,50 euro. Bij de lunch krijgt de klant geen 15% korting, maar wel een gratis drankje zoals koffie, thee, frisdrank, bier en wijn.”
De openingskortingen zijn extra redenen om Kyoju Sushi & Grill eens met een bezoekje te vereren!

Contact
Restaurant Kyoju All you can eat is gevestigd aan de Plesmanlaan 178 in Den Haag-Ypenburg. Tel. 070-4159601. Iedere dag van de week geopend, behalve op maandag. E-mail: info@kyoju.nl. Binnenkort kan men de site www.kyoju.nl raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.