Nieuw: Talent Lab voor jongeren Rijswijk

Vanaf 1 februari is het Talent Lab voor jongeren van 12 t/m 23 jaar iedere donderdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur. De locatie is PleXat aan de Schaapweg 4 (naast de Schilp) in Rijswijk.

Jongeren die willen weten wat hun talenten zijn, kunnen een talentkaart invullen. Binnen 20 minuten hebben zij een overzicht van wat hun talenten zijn en welke talenten zij verder willen ontdekken. Ook kunnen zij het Talentenspel doen.

Bij het Talent Lab gaat talent niet over de beste zijn. Talent heeft te maken met passie, energie en plezier. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen talenten, die vaak onbewust worden ingezet. “Wij willen de jongeren helpen om hen bewust te laten worden van hun talenten. Ons motto is: iedere jongere heeft talenten en is van harte welkom om deze samen met ons te ontdekken!”

Bovendien kunnen de jongeren ook komen chillen. Ze kunnen gebruik maken van Wi-Fi, een tafeltennistafel, een tv, diverse spelletjes, muziek, de pooltafel en een relaxte bank om relaxte gesprekken te voeren met vrienden. Kortom er is een ‘chille’ sfeer. Kom dus snel jouw talenten checken in het Talent Lab!

Voor meer informatie: bel of mail naar Jasper Voskuilen, 06-45474441 of jasper.voskuilen@welzijn-rijswijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.