Nieuw in Rijswijk: Vishandel “Bij Bas”

Begin dit jaar is Bas de Vries een nieuwe vishandel begonnen op de Lindelaan in Rijswijk. “Na dertien jaar op het Lorentzplein te hebben gezeten, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. En die heb ik hier gevonden!” aldus een enthousiaste Bas.

Dagelijks kunnen de visliefhebbers hier terecht voor botermalse haring en spartelverse vis. De vis wordt voor de neus van de klant zichtbaar versgebakken. Bas: “Verse vis gebakken in hoogwaardige kwaliteit plantaardige olie. Wat wil een mens nog meer?”
Het assortiment van Vishandel “Bij Bas” bestaat standaard onder meer uit haring, lekkerbekken, makreel, mosselen, kibbelingen, kuit, poontjes, scholfilet, bokking en garnalen. Het een en ander uiteraard met sausjes. “Op bestelling kunnen we alle vissoorten, vers, gerookt en gestoomd, leveren. En met de feestdagen kunnen allerlei soorten vissaldes bij ons besteld worden!” besluit Bas.

Probeeraanbieding
Vanwege de opening doet Vishandel “Bij Bas” een spectaculaire probeeraanbieding. Tot en met 28 februari van dit jaar krijgt de klant 3 goudbruine lekkerbekken plus 3 botermalse haringen voor slechts 10 euro. Een superaanbieding dus! Een bezoekje aan Vishandel “Bij Bas” is een echte aanrader!

Openingstijden
Vishandel “Bij Bas” is gevestigd op de Lindelaan in Rijswijk (bij het parkeerterrein van het winkelcentrum aan het Hendrik Ravesteijnplein). Tel. 06-81829300.
De openingstijden zijn op dinsdag t/m donderdag van 10.30-18.00 uur, op vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Pinnen is mogelijk.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.