Nieuw in Rijswijk: Konfor Home

In december vorig jaar heeft Konfor Home haar deuren in winkelcentrum In de Bogaard geopend. In de showroom met een oppervlakte van 1000 m2 van deze meubelgigant kan men terecht voor artikelen van topmerken tegen bodemprijzen. Met wekelijks spectaculaire kortingen en acties. Bovendien staat op alles minimaal 1 jaar garantie en op sommige zelfs 10 jaar garantie. “We staan volledig achter onze producten!”

Het assortiment van Konfor Home bestaat uit bankstellen, salontafels, eethoeken, bedden, slaapbanken, complete slaapkamers, decoraties en zelfs laminaat. En er zijn veel mogelijkheden. Alle banken kunnen op maat en in elke gewenste stof of leder geleverd worden. De veelal verrassende modellen zijn afkomstig uit Nederland, België, Frankrijk, Italië en Turkije. “Voor elke doelgroep verkopen wij meubels.”
Franchise-organisatie Konfort Home heeft vestigingen in verschillende Europese landen. Konfor Home in Rijswijk is de eerste vestiging in Nederland. Voor deze locatie is bewust gekozen omdat deze centraal in Haaglanden en het Westland ligt. “We hebben voor een ieder wat wils!”

Bij Konfor Home is de leveringstermijn zeer kort. En dat is niet verwonderlijk, want het bedrijf koopt rechtstreeks in bij fabrieken en importeert eigenhandig. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. “We werken liever met een lage winstmarge en een hoge omzetsnelheid, dan andersom! Daar kunnen onze klanten volop van profiteren!”

Gratis fiets
Echt spectaculair is de volgende aanbieding bij Konfor Home. Bij besteding van 2000 euro of meer krijgt men gratis een fiets. En wanneer klanten bijvoorbeeld een nieuw bankstel kopen, kunnen zij voor het oude bankstel nog een kleine vergoeding krijgen. Het oude bankstel wordt dan geschonken aan een goed doel. Andere trefwoorden zijn klantvriendelijkheid, service, goede nazorg, mogelijkheden tot termijnbetaling, bezorging aan huis onder bepaalde voorwaarden en montage op afspraak. “Alle wensen kunnen de klanten ter plekke kenbaar maken. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers, die de klant desgewenst van deskundig advies voorzien.

Ware aanrader
Voor de echte liefhebbers van woonmode is een bezoekje aan Konfor Home een ware aanrader! Het is een zaak met allure. “Tijdens onze eerste maanden hebben we boven verwachting omgezet. Iedereen mag bij ons vrijblijvend binnenlopen zonder aankoopverplichting. Dus kom eens gezellig rondneuzen. De koffie staat altijd klaar!”

Openingstijden
Konfor Home is gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan 929 in Rijswijk. De ingang tussen Bristol en Kijkshop in. In de Bogaard heeft niet alleen roltrappen, maar ook een lift en een trappenhuis. Openingstijden: maandag 12.00-18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag 9.30-18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30-18.00 uur en zondag 12.00-18.00 uur. Tel. 070-7371074. E-mail: konforhome@outlook.com. Website www.konforhome.nl. Volg Konfor Home op social media voor extra acties en aanbiedingen.

KonforHome2w1317

Foto's Richard Mulder

1 reactie

  1. Willem

    Stelletje oplichters. Bezorging duurde 7 weken langer dan afgesproken 8 weken. 15 weken gewacht voor slecht kwaliteit banken uit polen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.