Nieuw in Rijswijk: Flerque full service internetbureau

Als je ‘vlerk’ zegt, dan zegt zijn omgeving Don Vos. Deze jonge ondernemer van 26 jaar startte 5 jaar geleden, vanaf zijn zolderkamer, zijn eigen bedrijf.
Vanaf 23 september zal hij zijn zolderkamer inruilen voor een mooi pand aan de Geestbrugweg. Dit pand heeft hij samen met zijn vader volledig opgeknapt tot een prachtig kantoor.

De vraag naar perfecte websites werd als maar groter wat hem heeft doen besluiten deze creatieve plek te creëren. “Vaak als ik naar de klant toe ging voor een brainstormsessie merkte ik al snel op dat de klant veilig in de comfortzone bleef zitten. Door hier samen in deze creatieve ruimte te brainstormen tillen we ideeën naar een hoger level.”, aldus een enthousiaste Don.

Als kind had Don al interesse in websites. Zijn eerste website bouwde hij toen hij elf (!) jaar was. Don heeft Communication & Multimediadesign gestudeerd aan de Haagse Hogeschool, is parttime skileraar en houdt zich ook bezig met de marketing van SnowWorld.
Don zou Don niet zijn als hij zich met zijn bedrijf, wat nu in een nieuw jasje gestoken wordt, gaat onderscheiden van de rest. Persoonlijk contact, gedrevenheid, klantenbinding, interesse in de klant en creatief en vernieuwend bezig zijn; dit zijn de voornaamste punten die Don belangrijk vindt. Zijn bedrijf richt zich dan ook op de mkb’ers als een full service bureau. Websites, webshops, online marketing en drukwerk alles is mogelijk.

Gratis website
Op zaterdag 23 september opent wethouder Van Hemert tussen 17.00 en 19.00 uur officieel Flerque. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men kennismaken met zowel Don als Flerque. Alle ondernemers van Oud-Rijswijk zijn persoonlijk uitgenodigd; zij maken zelfs kans op een gratis website. Door de uitnodiging die zij hebben ontvangen mee te nemen naar de opening, wordt door de wethouder uit de hoge hoed een winnaar getrokken.

Contact
Flerque is gevestigd aan de Geestbrugweg 99a in Rijswijk. Tel. 070-449469. Zie ook www.flerque.nl

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.