Nieuw in regio Haaglanden: Dierenziekenhuis Caressa

Afgelopen zaterdag vond de feestelijke opening van het Caressa Dierenziekenhuis Den Haag aan de Goudenregenstraat 296 plaats. Het moderne dierenziekenhuis Den Haag is de nieuwste en grootste vestiging van Caressa Dierenziekenhuizen. “Dit is sinds 2004 al de tiende vestiging van ons bedrijf,” aldus Ischa Swartz, de oprichter van van Caressa Dierenziekenhuizen, dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grotere ketens binnen de Nederlandse diergeneeskundige wereld.

De praktijk werd zaterdag geopend door Ischa Swartz en vestigingsmanager Gert-Jan van Barneveld. De zesjarige Iris, dochter van Ischa, verrichtte de officiële handeling door een lint door te knippen. Daarna was er een rondleiding door het nieuwe dierenziekenhuis. Op de opening waren veel mensen afgekomen; genodigden, buurtbewoners en andere potentiële klanten. Ischa: “Na de rondleiding kregen we vele enthousiaste en positieve reacties. Men was vooral lovend over de complexe verbouwing en de supermoderne apparatuur, die wij hebben aangeschaft.”

“Na de opening in Rotterdam vorig jaar augustus heeft Caressa Dierenziekenhuizen nu haar nieuwste vestiging in Den Haag geopend,” vertelt Ischa. “In het dierenziekenhuis wordt gewerkt met de modernste apparatuur, waardoor praktisch alle zorg voor huisdieren kan worden geboden. Zo is er een gescheiden honden- en kattenopname voor intensieve zorg, beschikken de dierenartsen over praktisch alle apparatuur en is er een chirurg aanwezig voor de grote operaties. In het dierenziekenhuis staan de dierenartsen 24 uur per dag, zeven dagen per week voor alle huisdieren klaar in geval van spoed!”

Speciale expertise
Caressa Dierenziekenhuizen heeft als speciale expertise endoscopie, echografie, gecompliceerde chirurgie en zoals vermeld de 24 uurs spoedverlening. Daarnaast kunnen mensen met hun gezelschapsdieren er terecht voor allerlei andere zaken zoals bijvoorbeeld diagnostiek, laparoscopie, gebitsbehandeling, laboratoriumdiagnostiek, chemische castratie en chippen.

Veelzijdigheid
Regelmatig houdt Caressa Ziekenhuizen speciale acties. In de maanden augustus en september bijvoorbeeld krijgt men korting op de senior check van zijn huisdier. Caressa Ziekenhuizen kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Elk jaar gaan dierenarts Steffie en een paar collega’s vrijwillig naar het Griekse eiland Patmos om straatkatten te castreren. Tevens heeft Caressa Ziekenhuizen een eigen webshop, waar men uitgebalanceerd dierenvoedsel en andere dierenbenodigdheden kan aanschaffen.

Welzijn en gezondheid
Ischa besluit: “Tot slot kan men naast honden en katten bij ons ook met andere huisdieren zoals knaagdieren, konijnen, reptielen en vogels terecht. Geïnteresseerden mogen altijd bellen voor een afspraak, zodat zij een rondleiding kunnen krijgen en kunnen kennismaken met de dierenartsen en andere gediplomeerde medewerkers. Bij Caressa Dierenziekenhuizen staat het welzijn en gezondheid van uw gezelschapsdier altijd voorop!”

Contact
Caressa Dierenziekenhuis Den Haag is gevestigd aan de Goudenregenstraat 296 (hoek Segbroeklaan). Tel. 070-2060900. De reguliere openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 08.30-19.30 uur en op zaterdag van 08.30-18.00 uur. Buiten deze tijden (voor spoed) dient men eerst telefonisch contact op te nemen. Tot 18.00 uur gratis parkeren voor de deur.


Caressa02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.