Nieuw in de wijk: Phia’s Smulparadijs

Vorige week heeft Phia’s Smulparadijs haar deuren aan de Bouwlustlaan geopend. “En we hebben ons verbaasd over de aanloop van klanten in deze eerste week!” vertellen de eigenaren Phia en Dwight enthousiast.

In het splinternieuwe onderkomen van Phia’s Smulparadijs kan men terecht voor het afhalen van overheerlijke Surinaamse broodjes, Caraïbische snacks en exotische drankjes tegen scherpe prijzen. “We zijn erg blij dat we in deze buurt onze onderneming mochten opzetten.”
Dagelijks worden in de keuken van Phia’s Smulparadijs de gerechten bereid naar eigen recept van Phia. Een greep uit het aanbod: broodjes kip kerrie, runderstoofvlees, geroosterd varkensvlees, kouseband garnalen, pom met kip, saoto soep, het is te veel om zo even op te noemen. Alles is halal behalve het varkensvlees. “Er is voor ieder wat wils!”

Iedereen mag binnenlopen om een menulijst af te halen. In de toekomst zal deze menulijst nog wel uitgebreid worden. Phia’s Smulparadijs heeft geen bezorgdienst; alleen afhalen is dus mogelijk. Maar over cateringsmogelijkheden kan wel overlegd worden.

“Na het proeven en smullen van mijn gerechten, wanen de klanten zich echt in een paradijs! We verrassen de mensen door de variatie in het aanbod!” besluit Phia lachend. Daarom is een bezoekje aan Phia’s Smulparadijs een ware aanrader!

Openingstijden
Phia’s Smulparadijs is gevestigd aan de Bouwlustlaan111 in Den Haag. Tel. 070-7851813 of 06-23747466. E-mail: phias.smulparadijs@gmail.com. Website www.phiassmulparadijs.nl. De openingstijden zijn op dinsdag t/m zaterdag van 10.00-18.00 uur en op zondag van 12.00-18.00 uur. Pinnen is mogelijk. Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Foto: Dwight en Phia zijn echt trots op hun Phia’s Smulparadijs.

Foto Richard Mulder

7 reacties

 1. Theo van Veen

  Het eten is geweldig, personeel heet je meer dan welkom en de inrichting is subliem! Meer dan de moeite waard om een keer langs te komen.

 2. tamara

  Ben er al lekker gaan eten en omdat ik niet kon kiezen uit al het lekkers heb ik maar van alles en nog wat gegeten. Van mij krijgen ze een 10 en ik raad iedereen aan om eens een lekker broodje bij ze te gaan eten.

 3. Caroline

  Wow écht een aanrader, heb al diverse heerlijke broodjes en saoto voor de lunch bij hen gehaald. Zó lekker! En heel vriendelijk personeel en alles ziet er hygiënisch uit. Echt een aanvulling en hopelijk een lang bestaan in de wijk!

 4. ViSa

  Phia’s Smulparadijs voelt echt als een verademing in het eenzijdige Bouwlust. Eindelijk, minder van hetzelfde en meer diversiteit!
  En het eten smaakt verrukkelijk! Favoriet: broodje hete kip én gembersiroop. Het uiterst vriendelijke personeel en de relaxte sfeer maken de ‘Phia beleving’ compleet! Succes!

 5. Trudy

  Heerlijk is het eten, de broodjes, de warme maaltijden en iedere zondag een verassing.
  Je kan proeven dat er met liefde is gekookt. Vriendelijke mensen en zo’n zaak past in de buurt.

 6. Pingback: Krantartikel in de Zuidwesterkrant van woensdag 13 januari 2016 jl. – Phia's Smulparadijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.