Nieuw in de wijk: Koffiehuis Roma

Op 3 september werd de deur van Koffiehuis Roma aan de Ligtenbergweg in Den Haag-Moerwijk voor het eerst geopend. De enthousiaste uitbaters John en Roos Tuunter hebben maar een doel voor ogen. “Met onze klanten genieten van ouderwetse gezelligheid!”

In Koffiehuis Roma kunnen de klanten in een prima ambiance hun bakkie en broodje nuttigen. Naast verschillende soorten koffie, thee en limonade zijn er vele smaakvolle producten verkrijgbaar zoals luxe belegde broodjes, uitsmijters en tosti’s. “En alles wordt zelfgemaakt in eigen keuken. Onze broodjes goulash, rendang, hete kip en babi ketjap zijn ware aanraders!”

De inrichting van Koffiehuis Roma is duidelijk gebaseerd op muziek. Er zijn zat muziekinstrumenten zoals een orgel, een piano, een accordeon en verschillende gitaren, waarop de klanten hun muzikale tonen ten gehore mogen brengen. “Iedereen mag zijn muziekinstrument hier naar toe meenemen Als het moet hebben we elke dag live muziek!”

Het zal niemand verbazen dat John en Roos in korte tijd al een behoorlijke klantenkring hebben opgebouwd. “Naast gezelligheid is onze kracht de kwaliteit en het scherpe prijsbeleid, want waar kan je nog genieten van een superbakkie koffie voor 1 euro of van een goed belegd broodje vanaf 1,95?”

Op vrijdag 2 november wordt in Koffiehuis Roma het eerste feestje gehouden. Van 15.00 tot 18.00 uur zullen zanger John Medley en DJ Roma live muziek verzorgen. “De entree is gratis en iedereen is welkom!”

Contact
Koffiehuis Roma is gevestigd aan de Lichtenbergweg 2 (schuin tegenover het Shell-station aan de Loevesteinlaan hoek Schaapweg) in Den Haag. Tel. 06-11429759. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 06.30-14.30 uur. Buitenterras aanwezig. Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Mail voor het bezorgen van broodjes naar koffiehuisroma@outlook.com. “Volg ons op Facebook: vriendenvankoffiehuisroma.”

Foto Richard Mulder

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.