Nieuw in de wijk: Escamps Kaashuisje

Joël en Alicia Wiersma hebben – na drie jaar gewerkt te hebben onder een franchise formule – besloten als zelfstandige verder te gaan onder de naam Escamps Kaashuisje (voorheen Alexanderhoeve Leyenburg). Doordat Joël en Alicia de kazen zelf inkopen bij verschillende boerenbedrijven verdeeld over Nederland kunnen zij de kazen dan ook tegen veel scherpere prijzen aanbieden.

De winkel heeft een zeer groot assortiment aan Hollandse en buitenlandse kazen, maar ook speciale kazen zoals Epoisse, Petit Tourtain, Halloumi, diverse soorten vleeswaren, wijn, biologische jam en verse noten die zij zelf branden in de winkel, belegde broodjes en werkt uitsluitend met verse kwaliteitsproducten van hoge kwaliteit.

Catering
Alicia, afkomstig uit Spanje, richt zich met volle overgave op het maken van heerlijke schalen met Spaanse Tapas met onder andere overheerlijke traditionele Spaanse delicatessen zoals ze in Spanje gemaakt worden!
Heeft u een (bedrijfs) feestje en bent u op zoek naar heerlijke hapjes dan bent u bij het Escamps Kaashuisje aan het juiste adres. Uiteraard kan dit in overleg in de regio worden gebracht op locatie.

Speciale acties
Om de heropening te vieren met haar klanten krijgt ieder die minimaal een pond Noord-Hollandse of Boerenkaas koopt een doosje eieren van zes stuks gratis. Op 10 november zal er een buiten voor de winkel een paté proeverij plaatsvinden en op 1 & 2 december staat een FoodTruck voor de deur met Waerderkaas die men kent als de ‘Weydeland’ dus kom langs en proef de kwaliteit van de Weydeland!

Locatie
Escamps Kaashuisje, Escamplaan 285, Den Haag. Tel. 070-2040134. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur zaterdag van 8.00 tot 17.30 uur. In de maand december is het Escamps Kaashuisje ook elke zondag geopend. Zie ook www.dekaasspecialistleyenburg.esy.es.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.