Nieuw in de wijk: De Haagsche Fietsenwinkel

In januari hebben Con en Ingrid De Haagsche Fietsenwinkel in de Leggelostraat in Den Haag geopend. Hiermee kwam voor Con een droom uit. Zijn hobby was zelf racefietsen bouwen en nu heeft hij een fietsenwinkel. “Wat is er mooier dan van je hobby jouw beroep maken?” vertelt Con enthousiast. “Bovendien loopt het hier in De Haagsche Fietsenwinkel boven verwachting. We hebben erg veel werk!”

Bij De Haagsche Fietsenwinkel kan men terecht voor alle indenkbare zaken die iets met een fiets te maken hebben. De aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets, onderdelen, reparaties, montages, onderhoud, servicebeurten behoren allemaal tot de mogelijkheden.
“We verkopen alle maten fietsen, dus ook kinderfietsen. Nieuwe fietsen van de merken Altec en Burgers kunnen we al vanaf 200 euro leveren. Voor de reparaties hebben we alle benodigde apparatuur en gereedschappen voorhanden, dus zijn we snel en voordelig. Onderhoudsbeurten bijvoorbeeld voeren wij vanaf 30 euro uit. Onderdelen zijn vrijwel allemaal op voorraad zoals sturen, zadels, kettingen, binnen- en buitenbanden, verlichtingen, sloten en bellen. Fietstassen zijn uitsluitend op bestelling.”

De specialisatie van Con is de reparatie van racefietsen. Andere trefwoorden van De Haagsche Fietsenwinkel zijn: lid van het Nationale Fiets Project (via de werkgever een fiets kopen), jarenlange ervaring, klantvriendelijkheid en een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Spaarkaart
Vanaf een minimale bestelling van 7,50 euro krijgt de klant een stempel. Bij een volle spaarkaart krijgt de fiets van de klant een gratis servicebeurt. Con en Ingrid besluiten: “Er zijn dus redenen genoeg om De Haagsche Fietsenwinkel eens met een bezoekje te vereren!”

Contact
De Haagsche Fietsenwinkel is gevestigd aan de Leggelostraat 57 (hoek Eeldeplantsoen) in Den Haag-Morgenstond. Tel. 06-19094862. De openingstijden zijn op maandag van 13.00-18.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. E-mail: haagschefietsenwinkel@outlook.com. Pinapparaat aanwezig.

Foto: Con Regeer is zichtbaar trots op zijn fietsenwinkel.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.