Nieuw in de wijk: Brasserie Bijna Thuis en Hotel Hoevevoorde

Ruim twee weken geleden heeft Brasserie Bijna Thuis in het tussen Den Haag en Rijswijk gelegen Park Overvoorde haar deuren geopend. Achter het tennispark staat een fraai wit eeuwenoud gebouwencomplex waarin Brasserie Bijna Thuis en Hotel Hoevevoorde gevestigd zijn. Hotel Hoevevoorde met 22 hotelkamers zal medio september geopend worden, maar daar volgt te zijner tijd nog uitgebreide berichtgeving over.

Het terras en de brasserie van Bijna Thuis zijn overzichtelijk ingericht. Het buitenterras heeft gezellige zitjes, parasols en ‘s avonds sfeerverlichting. En achterin zelfs een speeltuintje. De brasserie is eveneens geschikt voor gezellig samenzijn zoals diners, vergaderingen, zakelijke borrels en complete bedrijfsuitjes. “Wat is er heerlijker dan gezellig samen eten, drinken en praten in een bosrijke omgeving aan de rand van de stad?”

Op de menulijst van Brasserie Bijna Thuis staan onder ‘Middageten’ gerechten zoals luxe belegde broden, soepen, uitsmijters en salades die tot 17.00 uur genuttigd kunnen worden. Daarna kan men onder ‘Avondeten’ genieten van smakelijke voor- en hoofdgerechten en toetjes zoals gerookte zalm, ossenhaas, spare ribs en Baileys crème brûlée.

“Over de naamgeving van Bijna Thuis hebben we niet lang hoeven nadenken. Thuis voelt iedereen zich op zijn gemak en met Bijna Thuis krijgen onze klanten dat thuisgevoel dus bij ons. Kom maar eens langs om het uit te proberen!”

Openingstijden
Brasserie Bijna Thuis en Hotel Hoevevoorde zijn officieel gelegen aan de Van Vredenburgweg 170. De openingstijden van de brasserie zijn op woensdag t/m zondag van 10.00-22.00 uur. Tel. 070-2197720. Gemakkelijk te bereiken via de ingang van Park Overvoorde aan de Guntersteinweg. Tegenover de Keenenburgstraat de brug over en dan het kronkelende bosweggetje af (de borden met de P volgen). Gratis parkeren.

Aanbieding
Bij inlevering van dit (uitgeknipte) artikel ontvangt men een kop koffie met gebak (ter waarde van 6 euro) voor slechts 3 euro. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 juli.

Foto’s Richard Mulder

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.