Nieuw in Den Haag: Studio Zen

Op zaterdag 1 oktober opent Studio Zen aan de Volendamlaan haar deuren. De eerste twee dagen – dus ook zondag 2 oktober – zijn er ‘Open Dagen’.

“Komend weekend is iedereen van 07.30 tot 15.00 uur welkom om kennis te komen maken met onze activiteiten en het bezichtigen van onze fraai ingerichte studio,” aldus de enthousiaste bedrijfsleidster Joyce Scheeper.

In korte bewoording is yoga het leren beheersen van lichaam en geest, waardoor de deelnemers geestelijk en lichamelijk rustiger worden. “Het is een samenspel van een systeem van oefeningen en concentratie, dat niet aan leeftijd gebonden is. Zo kan men blijer door het leven gaan,” vertelt Joyce, die al acht jaar werkzaam is in de sportwereld.

Bij Studio Zen kan men groepslessen volgen op de volgende niveaus: yin yoga, yin yang yoga, power yoga, core strength, vinyasa, yolates, kinder yoga, pilates, hatha yoga, hormoon yoga, zwangerschaps yoga, meditatie, balensz, tai chi en klank yoga. Joyce: “Dagelijks wordt er door diverse instructeurs lesgegeven.”

Het grondig verbouwde pand waarin Studio Zen gevestigd is, bestaat uit twee zalen; de Rinzai-zaal en de Soto-zaal. Uiteraard zijn er aparte kleedruimtes met douchegelegenheid voor dames en heren. “En niet te vergeten onze receptie, waar groentesmoothies, heerlijke koffie, thee en andere gezonde drankjes worden verkocht,” aldus Joyce.

“Komende week wordt in de omgeving geflyerd,” besluit Joyce. “Op vertoon van deze flyer krijgt men bij ons de eerste les gratis. Wie de flyer heeft gemist, kan onze advertentie die elders in deze krant staat uitknippen. Op vertoon van deze uitgeknipte advertentie krijgt men ook de eerste les gratis. Tot slot zijn er verschillende mogelijkheden om bij ons lid te worden en krijgen leden van Sportschool in Den Haag QFitness zelfs 50% korting! Voor meer informatie kan men ons altijd bellen of mailen of gewoon even langskomen!”

Contact
Studio Zen is gevestigd aan de Volendamlaan 1266 (vlakbij de Loosduinsekade) in Den Haag. Tel. 070-3316208.
E-mail: info@studio-zen.nl
Website www.studio-zen.nl
Like Yoga Studio Zen op Facebook

Alle noodzakelijke informatie staat op de website.

GRATIS LESSEN
Op de open dagen worden gratis lessen gegeven waar de bezoekers aan mee kunnen doen. Op zaterdag 1 oktober om 08.15 uur: Balensz; om 09.30 uur: Tai Chi; en om 10.30 uur: Pilates. Op zondag 2 oktober om 09.30 uur: Yin Yoga; om 10.30 uur: Hatha Yoga; en om 11.00 uur: Meditatie.
NB. Bezoekers die mee willen doen, dienen zich wel eerst via de e-mail op te geven.

Foto: Bedrijfsleidster Joyce Scheeper is benieuwd naar de opkomst tijdens de Open Dagen.

Foto Richard Mulder

1 reactie

  1. Sardha Bhola Telefoon. 0641238853

    Beste Joyce, Graag zou ik mee willen doen aan de Yoga lessen. Het spreekt mij namelijk. Wat is de prijs per les op donderdag ochtend? Laat mij a.u.b. weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.