Nieuw: de Horizontale Carport

Een carport alleen maar functioneel en geen toevoeging aan ‘t huis? Vanaf heden is dit verleden tijd! De horizontale Algarve Canvas van Vitrona kan losstaand of vast aan het huis worden gerealiseerd. Geen ronde of afgeschuinde daken maar rechte daken zonder ook maar een enkele schroef in het zicht.

Het gloednieuwe waterdichte systeem is ontwikkeld door het Belgische bedrijf Renson. De Algarve Canvas is een vast dak opgebouwd uit twee lagen: bovenaan een stevig dak uit gelakte, geprofileerde staalplaat, onderaan een naadloos plafond zonder dwarsbalken of tussenliggers, dankzij een strak opgespannen doek. De carport heeft zijn eigen waterafvoer welke onzichtbaar is geïntegreerd in de structuur.

De Algarve Canvas is de nieuwste oplossing in de trend van horizontale terrasoverkappingen en kan ook gecombineerd worden met de Algarve lameloverkapping. Van horizontale glazen terrasoverkapping tot horizontale lamellen terrasoverkappingen, er is steeds meer mogelijk. Bekijk alle producten en mogelijkheden op de website www.vitrona.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.