Nieuw: BP Kerkhof & Zn aan de Binckhorstlaan

Sinds 2 januari dit jaar is BP Kerkhof & Zn aan de Binckhorstlaan in Den Haag gevestigd. Helemaal nieuw is dit eigenlijk niet. BP Kerkhof & Zn is gevestigd in het voormalige benzinestation van Shell aan de Binckhorstlaan. “We zijn alleen van leverancier veranderd. Verder is alles hetzelfde gebleven,” aldus de enthousiaste eigenaar Jan Paul Kerkhof.

“Mijn opa is in 1928 met een kolenbedrijf begonnen,” vervolgt Jan Paul. “In de loop der jaren werd het aanbod uitgebreid met huisbrandolie en andere producten erbij. En in 1972 werd het Shell benzinestation geopend met alle faciliteiten zoals die nu nog zijn. Later hebben wij ook nog autowasvestigingen aan De Werf en de Plaspoelpolder geopend.”

Over de reden van de overstap van Shell naar BP vertelt Jan Paul het volgende. “Door betere inkoopmogelijkheden kan ik scherpere prijzen doorberekenen aan de pomp. Daar heeft de klant dus alleen maar voordeel van. Voor de rest is alles hetzelfde gebleven: de medewerkers, het tankstation, de shop, de bakery en niet te vergeten de McWash.”

Verder kan BP een aanmerkelijk beter voorstel doen voor het gebruik van een BP tankpas. Doordat Shell een aantal jaren geleden alle ‘kleine’ EuroShell klanten heeft verkocht aan Fleetcor is het verschil zeer groot. De paskosten per maand zijn bijvoorbeeld slechts € 0,75 i.p.v. € 3,95. Fleetcor brengt bij een groot aantal klanten een vaste klanten toeslag van € 0,50 per tankbeurt in rekening. “Mocht u dus een Shell Card hebben en de factuur van Fleetcor ontvangen, kijk dan eens heel erg goed naar de facturen en trek dan zelf de conclusie. Ook deze belachelijke manier van werken heeft bijgedragen aan de beëindiging van onze overeenkomst met Shell. Vaste klanten moeten korting krijgen en zeker geen toeslagen.”

Jan Paul besluit: “Verder wil ik nog opmerken dat wij groen gas leveren en dat we met de prijs van LPG de goedkoopste van heel Den Haag zijn. En binnenkort verkopen wij ook waterstof. BP Kerkhof & Zn is dus klaar voor de toekomst!”

Contact
BP Kerkhof & Zn is gevestigd aan de Binckhorstlaan 100 in Den Haag. Tel. 070-3473504. E-mail: info@kerkhof.com. Website www.kerkhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.