Nieuw bij Avonturia de Vogelkelder: Expeditie Bombay!

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent een gezellige drukte voor de medewerkers van Avonturia de Vogelkelder. Alles is gereed gemaakt om de vrolijke vakantiegangers te kunnen ontvangen en dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop. Tijdens de zomervakantie zullen namelijk de deuren van het nieuwste gedeelte van Avonturia & ZOO worden geopend! Ontdek, beleef en bewonder de haven van Expeditie Bombay!

De grotten van Avonturia & ZOO zijn inmiddels voor veel mensen bekend terrein. Een sprookjesachtige wereld waarin je steeds weer oog in oog komt te staan met de meest bijzondere dieren uit het dierenrijk zoals stokstaartjes, woestijnvosjes, vleermuizen en nog veel meer.

Bij het beklimmen van de grote Avonturenboom kom je het magische volkje de Zoopies tegen. En aan de hand van een nieuwe spannende speurtocht leer je alles over de natuur en de dieren die er leven.

Expeditie Bombay
Tijdens de zomervakantie wordt jouw bezoek aan Avonturia & ZOO een nog veel groter avontuur want vanaf 9 juli worden de deuren geopend van een compleet nieuwe wereld… Expeditie Bombay! Stap de haven van Bombay binnen en waan je tussen de Indiase marktkoopmannen. Klim en klauter en ga op avontuur in en op de scheepskisten die in de haven liggen te wachten… Durf jij te ontdekken wat in de kisten wordt vervoerd?

Princess Emely
In de haven van Bombay ligt het geheimzinnige schip de Princess Emely aangemeerd. Het schip kun je al bezoeken, maar wacht nog geduldig op haar vertrek… In de toekomst brengt zij jou naar verre avonturen!

Openingstijden
Avonturia de Vogelkelder is gevestigd aan de Kerketuinenweg 3 in Den Haag. Tel. 070-3637272. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur, zaterdag van 09.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.
Zie ook www.avonturia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.