Neuzelbeurs in grote beurshal van De Broodfabriek

Op 10 & 11 november is de Neuzelbeurs in de grote beurshal van De Broodfabriek. In deze hal staan 375 kramen waarop zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aanbieden: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld, dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, een belegd broodje of een warme snack.

Dit weekend is ook KidzFestijn aanwezig met leuke workshops & activiteiten voor kinderen. KidzFestijn is te vinden in de serre direct naast de kaartcontrole.

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Deze Neuzelbeurs is weliswaar volgeboekt, maar voor de latere edities is nog voldoende plaats. Kijk voor meer informatie op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Contactpersoon: D. van Dam, daniel@de-broodfabriek.nl of 070-3075900
Websites: www.neuzelbeurs.nl of www.de-broodfabriek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.