Nederland maakt meeste goals tijdens WK

Nederland gaat tijdens dit WK de meeste goals maken. Goals bouwen, welteverstaan. In samenwerking met Voetbal International organiseert Hornbach Den Haag elk weekend in juni tot en met 15 juli workshops ‘Maak een goal’; elke zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur; elke zondag van 13.00 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur.

“Terwijl andere landen hun krachten meten op het WK Voetbal, worden er in Nederland ook goals gemaakt”, vertelt vestigingsmanager Emile Gies van Hornbach Den Haag. “We roepen Nederlanders op om zelf een goal te maken: een voetbaldoel om lekker zelf een balletje te trappen. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen.”

Stap voor stap
Tijdens de ‘Maak een goal’-workshop laten de experts van Hornbach zien welke stappen je moet nemen om een doel te bouwen. Het formaat bepalen, de balken zagen en het net bevestigen: alles wordt stap voor stap uitgelegd. Vervolgens kun je zelf aan de slag.

Deel jouw goal
Maak jij de mooiste goal? Voetbal International zal tijdens het WK ruimschoots aandacht besteden aan de campagne en creëert onder andere een speciale webpagina, www.VI.nl/maakeengoal.nl, waar zelfgemaakte goals kunnen worden gepost. De live-demonstraties bij Hornbach worden elk weekend tot en met 15 juli georganiseerd. Deelname is kosteloos.

Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl/projectshow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.