Natuurlijk laten verwennen bij schoonheidssalon Urban Beauty Center

Verwennen, verzorgen en verhelpen. Het nieuwe Urban Beauty Center, sinds september 2018 gevestigd op het Teunisbloemplein, is een ware welness, waar aandacht voor de mens, ontspanning maar ook klachten centraal staan. In de heerlijk lichte en ruime beautysalon kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen, pedicure en massages. Voor jong en oud. Alle producten die worden gebruikt, zijn op zuiver natuurlijke basis en van de beste kwaliteit.

Ze hebben alle drie hun eigen specialisatie en behandelruimte; Brigitte is de eigenaresse en schoonheidsspecialiste, Yvonne de pedicure en Cristina de massagetherapeut. Een bewuste keuze. ‘We vinden het belangrijk dat mensen zich kunnen ontspannen, en zich fijn en vertrouwd voelen’, zegt Brigitte. ‘En dat gaat makkelijker als je altijd dezelfde specialist hebt. Wij hebben hier een sterk en enthousiast team, dat liefde en passie heeft voor zijn professie, en goed is voor de klanten. We willen de beste zijn in ons vak.’ Die gedrevenheid zie je ook terug in de recensies op treatwell.

Brigitte is als schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in wimperextensions en gezichtsbehandelingen waaronder anti-aging en bindweefselmassage. Ze is een groot voorstander van natuurlijke anti-aging. ‘Daar kun je meer mee bereiken dan met botox en fillers alleen.’ Zij werkt met de producten van Decaar en Dr Belter. Voor het pijnloos waxen wordt gebruik gemaakt van Lycon hars, de crème de la crème onder de waxen. Daarnaast kun je bij Brigitte terecht voor acnebehandelingen, iets waar ze als puber zelf mee worstelde. Bijna niet te geloven trouwens, als je haar huid nu ziet. ‘Dat zijn echt die natuurlijke behandelmethodes geweest’, lacht ze.

Yvonne is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij Provoet. Ze verzorgt ook semi permanente make-up voor de wenkbrauwen, lash lift en spray tan. Ze krijgt positieve energie van dankbare mensen. Als één van de weinige pedicures kun je bij haar, naast de standard pedicure behandeling, ook een combinatie met een spa beleving kiezen. Het is haar meest geboekte behandeling en bestaat uit een standaard behandeling met welness voetenbad, scrub en een voetenmassage. ‘Ik vond het zelf altijd zo jammer als de pedicurebehandeling afgelopen was’, zegt ze. ‘Het is zo heerlijk als iemand aan je voeten zit. En bij een Spa gebeurt er weer niks aan je klachten. Hier combineer ik het noodzakelijke met het aangename.’ Yvonne is ook gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels door middel van Pacttherapie. Hier kan vrijblijvend een intakegesprek voor worden geboekt.

Bij massagetherapeut Cristina kun je terecht voor een ontspanningsmassage maar ook voor een klachtgerichte massage. Hiervoor werkt ze desgewenst samen met huisartsen, fysio’s en chiropractors. Ze vindt het belangrijk dat de massage bijdraagt aan een goede gezondheid. Ze is ervan overtuigd dat massages kunnen werken ter voorkoming van zowel fysieke- als geestelijke klachten en ondersteuning geeft tijdens hersteltrajecten zoals blessures of burn-outs. ‘De zorg schiet tegenwoordig te kort bij onduidelijke klachten. Symptomen worden onderdrukt met medicijnen in plaats van op zoek te gaan naar de oorzaak. Massage kan veel oplossen. Het is een confrontatie met jezelf en maakt veel los.’ Ze is gespecialiseerd in nek-, rug- en schouderklachten, maar ook in bindweefselmassage. Cristina hanteert een combinatie van Westerse en Oosterse methoden.

Urban Beauty Center werkt alleen op afspraak en is van maandag tot vrijdag geopend van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Urban Beauty Center Teunisbloemplein 19, Den Haag.

Bel voor een afspraak 070 3220359 of kijk op www.urbanbeautycenter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.