Najaarsbraderie en Kindervrijmarkt Leyweg

De Najaarsbraderie op vrijdag 23 t/m koopzondag 25 oktober van winkelcentrum Leyweg is een leuk dagje uit. Met ruim 100 marktkramen wordt een breed assortiment gepresenteerd. Op vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers vanaf 10.00 uur terecht en op zondag staan de standhouders om 11.00 uur paraat. Het winkelcentrum is tevens op zondag 25 oktober geopend. Op deze dag kunnen bezoekers gratis parkeren in de parkeergarages van de Leyweg.

Tijdens de braderie op vrijdag 23 t/m zondag 25 oktober in winkelcentrum Leyweg wordt er een speciale Kindervrijmarkt gehouden. Heb jij ook zoveel speelgoed en tweedehands spullen die je wil verkopen en ben je jonger dan 16 jaar? Meld je dan aan voor een gratis kraam.
Het is uiteraard de bedoeling dat de kinderen zelf achter de kraam staan en hun tweedehands kinderspullen verkopen. Ouders houden alleen toezicht. Het is dus niet toegestaan om de kraam op de kindermarkt te gebruiken voor commerciële doeleinden. Reserveren kan t/m woensdag 21 oktober via info@leyweg.nl

Kassabonnenactie
In de maand oktober kan men in winkelcentrum Leyweg sparen voor prachtige prijzen, waaronder een reis naar Disneyland Parijs voor 4 personen. Spaar kassabonnen met een totale waarde van 25 euro, doe deze in de speciale actie-envelop en lever deze voor 31 oktober in bij een van de actietonnen (Kippie, Bloemenkiosk Charmaine, Mevrouw Verkade en Nelson Schoenen). Op zaterdag 31 oktober vindt de trekking plaats, waarbij men aanwezig moet zijn om kans te maken op een van de mooie prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.