Mysterieus Earth Hour in Ringen aan Zee

Betoverende vuuracts en akoestische muziek

Wie een steentje wil bijdragen aan een groenere planeet en zin heeft in een mysterieuze beleving kan zaterdagavond naar Ringen aan Zee komen. In het strandlandschap ter hoogte van de Keizerstraat en kan men het donker aan zee tijdens Earth Hour beleven. Betoverende vuuracts worden begeleid door akoestische muziek. Earth Hour vindt zaterdag 24 maart van 20.30 uur tot 21.30 uur plaats. Aan deze wereldwijde actie doen ontelbaar veel bedrijven en personen mee. Allen doen zij één uur het licht uit. Deze actie is een initiatief van WNF omdat zij zich zorgen maken over de planeet. Miljoenen mensen sluiten zich hierbij aan, waaronder ook Feest aan Zee.

Over Ringen aan Zee
Zand, wind, lucht, water, eb en vloed spelen tot 12 april voortdurend een fascinerend en dynamisch erosiespel met de ringen. Net zoals de natuur zelf oogt het kunstwerk geen dag precies hetzelfde. Het landschap is een project van kunstenaar en landschapsarchitect Bruno Doedens/SLeM.
Het vrij toegankelijke Ringen aan Zee vormt het decor van tal van activiteiten zoals de City Pier Night Walk en Museumnacht kids. Daarnaast zijn er zandgezichten en reuzenschelpen met verhalen.
Ringen aan Zee is onderdeel van de programmering van Feest aan Zee, 200 jaar badplaats Den Haag ~ Scheveningen. In 1818 bouwde Jacobus Pronk het eerste badhuis op Scheveningen. Dit jaar biedt de stad haar inwoners en bezoekers een zee aan festiviteiten. De badplaats staat in de spotlights en de hele stad feest mee met festivals, exposities en voorstellingen. Een deelprogramma waarin de toekomst van zee en strand centraal staat. Een eigen curator werkt hiervoor aan het programma dat wordt gepresenteerd. Een belangrijk onderdeel is daarbij duurzaamheid.

Bekijk het hele programma op feestaanzee.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.