Muzikale tijden herleven in Kijkduin

De stichting Beach Resort Kijkduin en de Ondernemersvereniging van Kijkduin laten oude en mooie muzikale tijden herleven! Tijdens diverse weekenden in juli en augustus komen talloze muziek – én culinaire liefhebbers volop aan hun trekken in de Haagse badplaats Kijkduin. Afgelopen zondag was het bijzonder druk op het Deltaplein waarbij velen genoten van de fantastische klanken van Renée & The Alligators.

Ook deze week staan er in deze bruisende badplaats weer aansprekende evenementen op het programma.
Vrijdag 29 juli a.s. treden Klaassen & van Dijk op tijdens de Proeverij ‘Gastvrijdag Kijkduin’
Aanvang is 18.00 uur tot rondom 22.00 uur.

Zondag 31 juli a.s. treden The Cosy Rockers op tijdens The Boulevard of Golden Oldies.
Aanvang 15.30 uur tot rondom 18.00 uur.

Locatie: Deltaplein Kijkduin.

Gastvrijdag met Klaassen & van Dijk
Gastvrijdag op Kijkduin is populair en krijgt veel waardering. Het is dan ook een uniek evenement in Kijkduin met voor ieder wat wils. Tijdens deze avond staan verschillende ondernemers van boulevard en promenade op het Deltaplein om u heerlijke hapjes aan te bieden die geserveerd worden tegen kleine prijsjes en zonder meer een culinair genot zijn. De editie van vorige maand was een succes met louter tevreden bezoekers en de band ZHINGG.

Klaassen & van Dijk zullen optreden tijdens deze Proeverij
Met hun project “A Slice Of Dylan” hebben Klaassen & van Dijk 12 nummers uit het rijke oeuvre van Bob Dylan gearrangeerd, opgenomen en op album uitgebracht. Hun album is zeer geslaagd maar met een volstrekt eigen identiteit en bewerking van al die bekende Dylannummers. We zullen zeker een aantal van deze nummers kunnen horen op Kijkduin. In de band ervaren en bekende muzikanten zoals Marc Klaassen én Michel van Dijk. Die fantastische zanger die ooit deel uitmaakte van succesvolle bands als Ekseption, Brainbox, Les Baroques en Alquin.

The Cosy Rockers op The Boulevard of Golden Oldies
Op 31 juli a.s. zullen The Cosy Rockers optreden tijdens The Boulevard of Golden Oldies in Kijkduin.
De bands speelt vele hits uit de gouden periode van de Rock ‘n Roll. Er komen tal van prachtige nummers langs uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw.
Er is de afgelopen periode met hart en ziel gerepeteerd. Het is een ‘Trip down memory lane’ Een middag met nostalgische klanken en jeugsentiment. Het repertoire van The Cosy Rockers bestaat uit zowel instrumentale als vocale nummers van onder meer The Shadows, Cliff Richard, Elvis Presley, The Everly Brothers, Buddy Holly en Chuck Berry maar ook Nederlandse acts zoals The Jumping Jewels en Z. Z. & the Maskers.
Voor de  vele babyboomers is dit muziek uit de tijd van hun eerste prille liefde, de eerste kus,  zwijmelen bij de Jukebox, Verlangen naar Cadillacs en Ford Thunderbirds. Rijden op brommers als, Kreidler, Puch of Zündapp,  Stilzitten is geen optie, meeswingen des te meer bij de heerlijke klanken van deze band.

Evenementen om zeer naar uit te kijken met gerenommeerde en uitstekende muzikanten.
Mis het niet komend weekeinde in Kijkduin, het worden weer fantastische muzikale dagen.
Organisatie: Boudewijn Regenbogen & Martin Reitsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.