Muziek aan Zee met The Black Albino’s op Kijkduin

Zondagmiddag  5 juni staan de legendarische Black Albino’s in de muziekkoepel van The Boulevard of Golden Oldies in Kijkduin.
The Black Albino’s zijn een band die al sinds de vroege jaren zestig bestaan met steeds uitstekende muzikanten in hun gelederen. Ze brachten succesvolle singles uit, kregen veel aandacht van de media en waren te horen in programma’s op radio en tv. Hun optredens spreken zeer tot de verbeelding en trekken nog steeds veel én enthousiast publiek.

Al die heerlijke hits uit de jaren vijftig en zestig komen langs tijdens hun wervelende optredens zoals a.s. zondag in Kijkduin. Heerlijk klanken aan de boulevard, zee en strand. Als het weer dan ook nog zal meewerken dan wordt het vast weer een fantastische muziekmiddag.
De band bestaat uit: zanger Willem Rozing met zijn zwoele en mooie stem. Hans Gantevoort uiterst vaardig  op zijn Fendergitaar, Dirk van der Beek de gedreven drummer, Simon Lardenoije met zijn uitstekende basspel. Paul v.d. Voort Maarschalk speelt en zingt nog als in zijn beste dagen bij Peter & his Rockets. Op gitaar of op saxofoon, hij doet dit met hart en ziel.  De passie en de fantastische sound van de band slaan al gauw over naar het publiek. Ook bekende muzikanten zoals Leo Bennink van The Motions en Dihl Bennink van de Tee Set speelden ooit in The Black Albino’s.
In october 2015 kwam ook premier Mark Rutte een kijkje nemen toen de band in de Haagse Zwarte Ruiter optrad. Ook hij bleek een liefhebber van de muziek van The Black Albino’s.  The Black Albino’s zullen weer mooie aansprekende nummers laten horen uit de gouden muziekperiode van de Rock ‘n Roll. Er zullen instrumentale en vocale nummers te horen zijn van ondermeer: Cliff & the Shadows, The Spotnicks, The Jumping Jewels, The Beatles, The Rolling Stones, The Maskers, Duane Eddy, Chris Isaak, Elvis Presley, The Searchers  e.v.a.
Kom de sfeer proeven uit de tijd van de Hoela hoep, Vetkuiven, Naaldhakken & Petticoats, Puch en Tomos, Shake, Rattle and Roll en dit op de muziek van deze legendarische band.

Aanvang van het optreden is 15.30
Locatie is het Deltaplein op Kijkduin
Presentatie en productie: Boudewijn Regenbogen
Pers & Publiciteit: Martin Reitsma

De toegang is gratis.

Dit evenement wordt u aangeboden door de Stichting Beach Resort Kijkduin in samenwerking met de gezamenlijke ondernemers van Kijkduin. Bij slecht weer zal het evenement helaas niet doorgaan.

9 reacties

 1. constant meeuws

  Leuk dat dit allemaal weer gaat beginnen.
  Afgelopen jaar heerlijk genoten van de diversiteit aan muziek in de muziekkoepel van The Boulevard of Golden Oldies in Kijkduin.
  Hopelijk werkt het weer een beetje mee.

 2. Elsje de Wit

  Haagmedia hartelijk dank voor dit leuke artikel. We kijken uit naar dit jaarlijkse muziekevenement in Kijkduin. Fijn dat jullie hier aandacht aan schenken in de beste tradities van de Haagse popmuziek. Top.

 3. Tineke Stant

  Wat geweldig dat Boulevard of Golden Oldies weer van start gaat. Vanzelfsprekend deel ik dergelijke berichten altijd via FB, maar een artikel in de krant is zeer welkom. Het bereik is dan natuurlijk vele malen groter en ik weet zeker dat voor dergelijke evenementen enorm veel belangstelling bestaat. Er zijn nog altijd mensen zonder FB en die zouden zo’n spektakel dan missen. Ik verwacht dat aanstaande zondag Kijkduin weer op z’n kop staat met de geweldige Black Albino’s. Nu het weer nog en mijn zondag kan niet meer stuk!

 4. Esther van Gessel

  Wat een leuk stukje om te lezen dit zou ook fijn ziin om in de gedrukte versie terug te kunnen zien omdat veel van de oudere generatie niet over het internet beschikt en zeker heel graag buj deze fantastische optredenss aanwezig wiilen zijn . Ik ga zelf zeker proberen op Zondag aanwezig te zijn om van de geweldige muziek te kunnen genieten ,

 5. Frans Schmit

  De Boulevard of Golden Oldies staat al jaren bekend om de voortreffelijke muziek uit de sixties en de heerlijke, ongedwongen sfeer. Wat leuk dat we ook dit jaar weer kunnen genieten van dit muzielspektakel. We wensen de organisatie veel succes en hopen op mooi weer . Tot zondag 5 juni!

 6. Hans Stant

  Veel wat oudere mensen zullen genieten van deze optredens van “Top” bands, die al jaren met plezier hun muziek ten gehore brengen.
  Veel dank aan Boudewijn Regenbogen en Martin Reitsma die dit weer mogelijk hebben gemaakt en dat -hopelijk ook de komende jaren doen.
  Goed dat de krant hier ook aandacht aan besteedt.

 7. Marion

  O wat heerlijk weer dat word weer als vanouds genieten zo fijn De zondag. Is nooit saai met deze geweldige muziek Wie wil dit nou niet ik hoop dat Dat het nog lang mag duren jong en oud gaan hier echt van uit hun dak Een geweldige presentator boudewijn regenbogen en die mooie verslagen van martin reitsma daar kijk ik altijd na uit En wat wil een mens nou nog meer het is trouwens nog gratis ook waar heb je dat tegenwoordig nou nog Op na de zondag heb er zin in

 8. Willem Rozing

  Dit is geweldig , het wordt weer genieten op Kijkduin ! Haagmedia erg bedankt voor het onder de aandacht brengen van dit evenement.

 9. Marion ten brummelaar

  Wat een sfeer met zhinng we hebben genoten Wat waren ze geweldig kijkduin bruist weer kan haast niet wachten de 24 ste julie komt renee and the allicators ik zal zeggen zoek je dans schoenen maar op wand ik weet. Zeker u gaat ze gebruiken Gezellig wie gaan we zien groetjes van marion Tot ziens op kijkduin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.