MoveQ: gezonder leven en beter presteren!

MoveQ is haar activiteiten sinds kort gestart in La Playa te Rijswijk. MoveQ verzorgt progressieve bewegingsprogramma’s voor alle doelgroepen (dus ook minder validen) en alle leeftijden. “Iedereen kan op een leuke, uitdagende, gevarieerde en gezonde manier bij ons bewegen!”

Deelnemers gebruiken uitsluitend het eigen lichaam en functionele trainingsmaterialen, dus geen trainingsapparatuur. Het doel is om blessurevrij en soepel te bewegen, fitter te worden, goed te herstellen en om sportprestaties te verbeteren. “Wij geven iedereen de mogelijkheid zijn persoonlijke plafond te bereiken. Voor (top)sporters stellen wij de sport-specifieke bewegingen en blessurepreventie centraal bij alle denkbare sporten.”

“Bij ons staat de deelnemer centraal. Wij gebruiken veel verschillende en veelal speelse oefenvormen, waarbij onze creativiteit opvalt en wij continu het plezier van de deelnemer in de gaten houden. Bij iedereen sluiten we aan bij wat hij (nog wel) kan en welke bewegingen wenselijk en/of nodig zijn.”
“In de toekomst gaan we gaan op verschillende locaties in Nederland, Zweden en Denemarken trainingen verzorgen in sportcentra en verenigingen. De door ons opgeleide trainers moeten, naast de vakinhoudelijke kennis en de creativiteit v.w.b. oefenstof, voldoen aan onze eisen ten aanzien van de normen en waarden die wij vanuit de MoveQ-filosofie uitdragen.”

MoveQ Academy at La Playa is gevestigd aan de Cobbenhagenstraat 2a in Rijswijk. Tel. 06-2484 1114.
E-mail: info@moveq.org. Website www.moveq.org.
De openingstijden zijn op maandag t/m donderdag van 09.00-21.00 uur, op vrijdag van 09.00-16.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00-12.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.