Mooie seizoensafsluiting met vele activiteiten rondom ADO-Heerenveen

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Er zal zowel voor als na de wedstrijd veel georganiseerd worden om samen met de hele ADO Den Haagfamilie het seizoen goed af te sluiten en er een groot feest van te maken!

Vanaf 12.00 uur zal er voor de jonge fans al genoeg te doen zijn rondom het Kyocera Stadion. Zo zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden op het Heldenplein en voor het MFC. Denk hierbij aan een luchtkussen, trampolines en een voetbalboarding.

Om dit seizoen sfeervol af te sluiten zal de rapformatie De Kraaien het publiek voor de wedstrijd op hun eigen wijze opzwepen en dat belooft weer een mooi spektakel te worden. Kom dus op tijd naar het Kyocera Stadion. Direct daarna zal een vuurwerkshow worden afgestoken.

Direct na de wedstrijd zal de Karel Jansen Trofee worden uitgereikt aan de beste speler, de topscorer en het talent van het jaar. Na de uitreiking krijgen alle kinderen de mogelijkheid om het veld op te gaan. Gedurende de Karel Jansen Trofee zullen allerlei attracties worden opgebouwd op het veld en daarna kunnen de kinderen zich nog even lekker uitleven.

Na de wedstrijd zullen voor het MFC verschillende gezellige zangers live muziek verzorgen om het seizoen goed met elkaar af te sluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.