Moeizame zege S.V. Loosduinen

S.V. Loosduinen begon zaterdag zwak aan het duel met MSV’71, maar de bezoekers konden slechts eenmaal profiteren van de onzorgvuldigheden van de thuisploeg. Jack van der Vlugt passeerde in de negentiende minuut S.V. Loosduinen-doelman Pieter Blanken: 0-1. Na de thee werkte S.V. Loosduinen hard voor een goed resultaat en dit leverde als snel de gelijkmaker van Kadir Narsen op: 1-1. Vier minuten voor het eindsignaal nam Sam van Poorten de winnende treffer voor de gastheren voor zijn rekening. Door deze winst staan de Blauwwitten nog steeds op de derde plaats in de vierde klasse D, drie punten achter leider GDA zat. en twee punten achter BMT zat.

Komende zaterdag wacht de derby op Sportpark Madestein tegen sv Houtwijk. De aanvang is 14.30 uur, de pupil van de week is Jesper Schram, de wedstrijdbal is geschonken door Rienstra IT Consultancy en afloop is er een muzikale derde helft. Het elftal van Eki Korte, nu de nummer elf speelt dit seizoen minder dan het vorig seizoen, maar zeker niet mag worden onderschat door de formatie van Richard Douw, die de Loosduiners na dit seizoen na vijf jaar gaat verlaten. Het vorig seizoen verspeelden de Blauwwitten tot tweemaal toe dure punten in de strijd om het kampioenschap, zowel thuis (2-2) als uit (1-1) werd gelijk gespeeld tegen sv Houtwijk.

Woensdag 31 oktober om 20 uur wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van S.V. Loosduinen gehouden in het clubgebouw aan de Madesteinweg. Op de agenda staat onder meer de bestuursverkiezing. Voorzitter Edwin van der Heiden en vicevoorzitter Leo Hartman treden af. Als voorzitter wordt voorgedragen Ralph van der Kaa (nu tweede secretaris) en Marc Molenkamp als nieuw bestuurslid. Ook de nieuwbouwplannen/toekomst S.V. Loosduinen, de vrijwilligersproblematiek en hoe een rookvrij complex te verkrijgen staan op de agenda.

Fotobijschrift: Duel om de bal onder het oog van scheidsrechter Obradovic

Foto: Dick Hartman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.