Moderne thriller ‘Searching’ in de bioscopen

Lezersactie: doe en maak kans!


No one is lost without a trace. Eind augustus brengt Universal Pictures Netherlands de film Searching uit in de bioscopen, met John Cho in de hoofdrol. Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. David moet zijn dochters geheimen ontrafelen om haar op te sporen voor het te laat is.

‘Searching’ is een moderne thriller waarin het verhaal wordt verteld via de technologische apparaten waarmee we elke dag communiceren. Verder acteren onder andere Debra Messing, Joseph Lee en Michelle La. ‘Searching’ is geregisseerd door Aneesh Chaganty. Scenario door Aneesh Chaganty en Sev Ohanian. Productie door Timur Bekmambetov, Sev Ohanian, Adam Sidman en Natalie Qasabian.

SEARCHING draait vanaf 24 augustus in voorpremière.
www.facebook.com/SearchingNL
#Searching

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3 pakketten beschikbaar gesteld met daarin 2 vrijkaartjes, een muis en een webcam blocker. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 3 september binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wie speelt de hoofdrol in de moderne thriller ‘Searching’?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.