Mizuno sportschoenen voorlichtingsdag

Houd je van bewegen, wandelen of fitness, maar wordt je snel moe of krijg je last van je enkels of knieën? Kom dan naar de Mizuno voorlichtingsdag op vrijdag 15 maart in de Beterlopenwinkel aan de Haagse Laan van Wateringse Veld 73. “Onze beweegspecialisten staan klaar om voor uw gangbeeld de juiste schoen te adviseren. Op deze dag is er ook een trainer van Mizuno aanwezig voor een nog beter persoonlijk advies. Uw houding en afwikkeling wordt aan een kritische blik onderworpen om samen met uw wensen de beste schoenen voor u uit te zoeken.”

De lichtgewicht Mizuno schoenen ondersteunen het lopen door middel van een Wave plaat, die geeft torsie stijfheid aan de schoen, de verschillende versies hebben een ander afwikkelpunt. Het zorgt ervoor dat u ook met (kleine) voetklachten een duurloop of wandeling kan maken. Het stevige contrefort en de heeldrop van 1,2 cm staan er borg voor dat de enkel niet naar binnen knikt.

Alle Mizuno schoenen hebben een zeer goede demping, zijn gemaakt van ademende materialen en hebben een uitneembaar voetbed zodat u ook eigen (sport)steunzolen er in passen. De schoenen zijn natuurlijk niet alleen om mee te sporten, maar ook voor shoppen, een dagje uit of een vakantie zijn deze comfortabele sportieve schoenen een zeer goed alternatief.

Beweeg je fit in het voorjaar van 2019 en begin met een goed advies bij de Beterlopenwinkel op vrijdag 15 maart. Bij aankoop op deze dag ontvangt men een leuke Mizuno attentie en voor iedereen staat yoghurt met vruchten klaar. We zien u graag op vrijdag 15 maart tussen 10.00 en 17.00 uur.
Meer info op 070-3099058 of www.denhaag-beterlopenwinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.