Michiel Martens services: “Nooit meer banden oppompen!”

Sinds de opening anderhalf jaar geleden hebben vele fietskenners hun weg naar Michiel Martens services weten te vinden. In deze unieke fietsenwinkel aan het Zicht in Den Haag (Bouwlust en Vrederust) kan men nu voor het allerlaatste ‘fietsnieuwtje’ terecht: fietsbanden zonder lucht. “Door het Schwalbe Airless System hoeft men nooit meer de banden op te pompen. Voorlopig zijn wij een van de weinige dealers in deze regio, die dit systeem leveren!” aldus de vakbekwame Martens.

100% zorgeloos
“Schwalbe Airless System is het innovatieve fietsband systeem zonder lucht, met comfortabele rijeigenschappen (zoals een uitstekende grip) en bovendien compleet onderhoudsvrij. Met een gegarandeerde levensduur tot wel 10.000 kilometer bij normaal gebruik. Het gehele systeem bestaat uit een Airless Tire, een Airless tube en een Airless ring. Kortom, geen lucht, geen lekke band en geen stress, dus 100% zorgeloos. Ideaal voor E-bikes en stadsfietsen!”

“Wij leveren frames van Argon 18 en Intec en bouwen deze op tot een complete superfiets, helemaal samengesteld naar de wens van de klant. Het maakt niet uit of het een race-, triatlon-, baan-, single speed of MTB-fiets is. De nadruk ligt op de sportieve fiets, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw stadsfiets kan men bij ons terecht.”

Tevens kan men bij Michiel Martens services een DHZ-plek huren, een doe-het-zelf werkplek, waar de klant zelf zijn fiets in elkaar kan zetten, repareren of onderhouden. Veel onderdelen voor onderhoud en reparatie zijn op voorraad net als sturen, zadels en binnen- en buitenbanden. Maar mensen die liever ‘eigen’ onderdelen willen (laten) monteren, kunnen deze ook meenemen. Doe-het-zelf werkplekken zijn per uur te huur, inclusief gereedschap van Facom en Cyclus, een fietslift, perslucht en een tablet.

Spaaractie
In juli heeft Michiel een spaaractie opgestart, waaraan iedereen mag meedoen; klant of geen klant. Mensen kunnen een keer per maand hun fietsbanden bij Michiel -gratis- laten oppompen. “Elke maand krijgen zij dan een stempel. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvangen zij een fietsaardigheidje.”

Innovatieve werkplaats
Fietswinkel Michiel Martens services is een luxe en innovatieve werkplaats die met zijn tijd meegaat. “Het denken wordt voor u gedaan. Kom gerust eens vrijblijvend langs om te kijken. Michiel Martens services is de plek, waar u blij van wordt!”

Contact
Michiel Martens services is gevestigd aan Het Zicht 114 in Den Haag. Gratis parkeren voor de deur. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 08.30-17.30 uur. Andere dagen en tijden kunnen op afspraak. Tel. 06-51804509, e-mail: fiets@michielmartens.nl, website: www.michielmartens.nl, facebook: Michiel Martens services

Foto: Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.