Met korting naar de Pasar Malam Rijswijk

Zaterdag 2 en zondag 3 maart wordt de Pasar Malam Rijswijk in De Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 gehouden. Dé plek voor bezoekers die de Indische cultuur een warm hart toedragen. De openingstijden zijn op zaterdag van 12.00 uur-22.00 uur, en op zondag van 12.00 uur-20.00 uur.

Bewonder 100+ verkoopstands vol Indische gerelateerde artikelen en geniet van prachtige muziek van onder andere Ray Smith, Edu Schalk, Diana Monoarfa, Second Generation en What’s A Name. Naast muziekoptredens staan opnieuw oogverblindende dansoptredens in de planning. Uiteraard is er voldoende lekkers te eten voor de culinaire liefhebber bij ruim acht restaurants en snackstands. Zie ook www.pasarmalamrijswijk.nl
Lezers krijgen tegen inlevering van het artikel uit de krant (met e-mailadres) €1,50 kassakorting op een ticket van 1 volwassene (€8,-) op dé oriëntaalse markt vol entertainment, exotische spijzen en boetiekjes. De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van e-mailings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.